PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=371185}

Californication

2007 - 2014
7,7 152 tys. ocen
7,7 10 1 151692
6,9 27 krytyków
Californication
powrót do forum serialu Californication

S07E02 Julia

ocenił(a) serial na 9

Odcinek w dobrym starym stylu hehe mistrzostwo po prostu bardzo mi się podobał oby tak dalej
czekam na następny różni się od tych co były do tej pory odcinki to dobrze że poszli w innym
kierunku już poprzednim razem.

ocenił(a) serial na 8
FanHouse

Czy ktoś zna tytuł piosenki z endingu odcinka? Przygrywanej na gitarze.

Ogólnie, odcinek wiele lepszy od pierwszego. W pierwszym byłem zażenowany jego synem, po drugim go zaakceptowałem, może po trzecim polubię ;). Nie podobają mi się łóżkowe perypetie małżeństwa Runkle, choć akcja w studiu i erekcją była niezła(typowy Charlie ekhem waligrucha z 1 sezonu). Nie za bardzo też podoba mi się matka Levona. Jest ładna, ale trochę sztuczna w porównaniu do Karen, która ma nietypową urodę i tą nietypowością mogła zauroczyć Hanka. Zaskoczył mnie natomiast jej zawód, stomatolog. Może więc nie zrobią z niej głupiej aktoreczki, a może rozwinie to się w jakimś ciekawym kierunku i Hank zbliży się też do niej(tak właśnie przeczuwam). Praca w studiu też wydaje się ciekawą odmianą dla Hanka. Szczególny kontrast między jego poprzednią "pracą", nadają wspólne lunche, tak typowe dla zwykłego zjadacza chleba ;).

FanHouse

co to za bełkot?

ocenił(a) serial na 10
milena_9

to bełkot kogoś kto ma pełne gacie, że założy temat do dyskusji na temat odcinka chociaż nawet go nie oglądał. Rozumiesz wirtualny p enis mu rośnie.

pitixpl

haha, zapewne! :D