PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=371185}

Californication

2007 - 2014
7,7 152 tys. ocen
7,7 10 1 151702
6,9 27 krytyków
Californication
powrót do forum serialu Californication

Oglądam Californication od pierwszego sezonu i powiem szczerze że byłem trochę rozczarowany 4 sezonem. 5 sezon pozytywnie mnie zaskoczył. Jest to duża zasługa Samuraia Apocalypse granego przez rapera RZA. Samurai jest w sezonie 5 kompanem Hanka podobnie jak Ashby w 2 sezonie z tą różnicą że w mojej ocenie Samurai przebił Ashb’ego. Mam nadzieję że Samurai pokaże się w 6 sezonie. A propos 6 sezonu ciekawe kto uratuje Hanka z opresji jaką wpakowała go jego ex?

ocenił(a) serial na 10
richierich2

chyba sobie żartujesz Samuraj Apokalipsy przy Ashby'm to dno i trudno Go nazwać kompanem Hanka biąrąc pod uwage że Hank go nawet za bardzo nie lubił a ich stosunki były dość napięte innym dowodem na to że Hank go nie lubił jest fakt że przeleciał Kali a przyjacielowi by tego nie zrobił bo naprzykład dziewczyny Ashby'ego nie przelecial pomimo że go kusiła

ocenił(a) serial na 10
richierich2

akurat wątek z Samurajem był totalną porażką i mam nadzieję, że więcej takiego gówna nie zrobią o.O

ocenił(a) serial na 8
richierich2

Zgadzam się Samuraj to był niezły pacjent ;) ratował sezon i nie rozumiem tych narzekań na 5 sezon który w niczym nie był słabszy od poprzednich.