12 odcinek 5 sezonu kończy cały serial ...
" „Przykro mi to mówić, ale ostatnie wyniki „Californication” nie były zadowalające i postanowiliśmy razem z Davidem Duchownym i Stephenem Hopkinsem o zakończeniu serialu na piątym sezonie” – powiedział Tom Kapinos, który był twórcą serialu.
Wczoraj odbyła się specjalna konferencja prasowa, na której przekazano wiadomość o zakończeniu prac nad serialem. "
Nie przypadkiem ta informacja wypłynęła akurat wczoraj ;) Ja bym wolał żeby prima aprilis to było to info o czym będzie 6 sezon. Prawdopodobne przeniesienie akcji do NY i zbliżenie formuły do Smash to by była obelga dla tego serialu.
Według tego co czytałam w zeszłym tygodniu szósty sezon ma być o zaangażowaniu Hanka w produkcję musicalu na podstawie jego scenariusza. Nie wiem na ile to prawda, ale zaznaczam, że nie czytałam tego w prima aprilis tylko wcześniej ;)
No bo to jest fakt pytanie tylko czy zdecydują się opuścić Los Angeles bo jest też wspomniany Broadway a to już NY.
oby był sezon 6 liczę na to serial mi się podoba ale jeszcze się okaże poczekamy troszkę.