PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=371185}

Californication

2007 - 2014
7,7 152 tys. ocen
7,7 10 1 151711
6,9 27 krytyków
Californication
powrót do forum serialu Californication

Ulubiona Postać

ocenił(a) serial na 9

Jestem ciekaw, która z postaci w "Californication" jest waszą ulubioną i dlaczego?

ocenił(a) serial na 10
Zbyszek_2

Ja się całkowicie utożsamiam z głównym bohaterem, czyli Hankiem Moody'm. Od pierwszego odcinka kiedy zacząłem oglądać ten serial zadziwiła mnie zbieżność jego mentalności z moją. Zresztą dzięki temu jest to dla mnie najlepszy serial jaki widziałem EVER.

ocenił(a) serial na 9
Yaerius

Istotnie "Californication" to rola(I produkcja) życia Davida Duchownego. Góruje on tam nad innymi postaciami. Ale ja bardzo lubię też jego serialową córkę Rebece i Marcy Rantle. Jest o wiele bardziej charakterystyczna i zauważalna niż jej ciapowaty mąż. Nawet odejść od niej nie umiał. A tak w ogóle, jaki szanujący się facet "Spuszcza się" w biurze?

ocenił(a) serial na 10
Zbyszek_2

Runkle!

ocenił(a) serial na 9
jasen_hojte

Dobra nie ci będzie Runkle

Zbyszek_2

Runkle jest genialny. Wiele razy łzy mi pociekły ze śmiechu przez niego:)

ocenił(a) serial na 9
lordi222

Tak tyle że Runkle,owi dość często "Pocieka" co innego hehehehe

ocenił(a) serial na 10
Zbyszek_2

Lew Ashby bo w drugim sezonie jest najjaśniejszym punktem po za Hankem

ocenił(a) serial na 9
MelvinKoren

Lew Ashby przy wszystkich jego wadach był ucieleśnieniem wolności i żywym dowodem na prawdziwość międzynarodowej dewizy romantyków XIX-Wiecznych: "Żyj pięknie umieraj młodo" I doceniła go nawet poukładana Karen. Cześć jego pamięci.

ocenił(a) serial na 10
Zbyszek_2

Właśnie chyba to mnie w nim urzekło. Ta jego swoboda obyczajowa. Lew tak na dobrą sprawę skradł Hankowi drugi sezon :) Aż się chce go oglądać na ekranie :) szkoda że tylko że tak skończył, choć z drugiej strony wybrał sobie zajebisty moment na śmierć.

ocenił(a) serial na 9
MelvinKoren

Tu już nie chodzi tylko o swobodę obyczajową, choć o nią w dużej mierzę też Lew był ideowcem mistrzem stylowego P*********a systemu. Ja zawsze podziwiałem i będę podziwiał właśnie takich ludzi. Bez względu na to, w jaki sposób podejmują się tego szczytnego zadania. I nie obchodzi mnie, co mówią o nich inni. Swoją drogą aktor wcielający się w postać Lew ma z nim wiele wspólnego. Rzucić studia po dwóch tygodniach facet musi mieć jaja!

ocenił(a) serial na 7
Zbyszek_2

1. Hank Moody
2. Lew Ashby
3. Charlie Runkle
4. Becca Moody

ocenił(a) serial na 9
clashnik

1. Hank Moody
2. Lew Ashby
3. Charlie Runkle
4. Becca Moody
5. Susane(Szefowa Runklanatora jest genialna)

ocenił(a) serial na 10
Zbyszek_2

W zależności od sezonu

Pierwszy sezon

1. Hank Moody
2. Meredith
3. Becca Moody

Sezon drugi

1. Lew Ashby
2. Hank Moody
3. Charlie Runkle
Sezon trzeci

1. Hank

I chyba Susane no miała kilka fajnych momentów.

Zobaczymy co będzie w czwartym :D

ocenił(a) serial na 9
MelvinKoren

Ona sama jest jednym wielkim fajnym momentem.

Zbyszek_2

Nie no 4 sezon mnie pokonał. Łysy zabił mnie swoimi minami. W ogóle s4 jest świetny-tyle humoru sytuacyjnego że szok.

lordi222

Ashby ! perełka
Hank- całokształt
Becca- ma to coś

ocenił(a) serial na 10
Zbyszek_2

Hank i Charlie , kowboje na maxa

djposypkreche

i Marcy, bez niej nie było by tyle śmiechu...

ocenił(a) serial na 7
pixi222

jak większość ubutwiam Hanka-chyba każdy facet chciałby nim być i tak działać na kobiety,Lew-romantyczny mit,śmieje się do łez z Runkla,Rebecca jest świetna(dobre,autentyczne aktorstwo),ale najbardziej cenią zajefajną relację Karen i Marcy, te dialogi i cięte riposty po wielkopolsku ,,zdzieram łacha".Pzdr wszystkich fanów serialu.

Zbyszek_2

1. Hank Moody
2. Lew Ashby
3. Charlie Runkle