PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=371185}

Californication

2007 - 2014
7,7 152 tys. ocen
7,7 10 1 151729
6,9 27 krytyków
Californication
powrót do forum serialu Californication

W trzecim jesli dobrze ogladalem wydaje mi sie ze 3 + Karen + hipiska ktora mozna pominac bo ja trzeba wliczyc do 2 sezonu...
Wpierwszym i drugim jakos nie moge sobie wszystkich przypomniec :)

ocenił(a) serial na 7
Alan83

I sezon - zona rezysera, Mia, Sonia, Meredith, Surferka, dilerka Porsche, Trixie, Karen, Laura (trojkat z Runklem :D) i zakonnica ze snu, ale nie wiem czy to mozna zaliczyc :D

II sezon - Karen, 'przypadkowa mineta', matka Damiena, Chloe Metz(s?), redaktorka Rolling Stones'a

ocenił(a) serial na 7
Maltrick

Mozliwe, ze cos pominalem bo pisalem to co pamietam :D

ocenił(a) serial na 9
Maltrick

Uważnie oglądasz :)

pzdr

PS Generalnie nie lubię seriali ale ten uważam za genialny :)

ocenił(a) serial na 7
Alan83

Pierwszy sezon widzialem kilkanascie razy bo jest genialny. Najlepsza sezon serialowy jaki mialem okazje zobaczyc. Drugi trzyma tez poziom, ale jest jak dla mnie gorszy. Jednak i tak widzialem go ze 3 razy z plytki i raz w tv. :D

ocenił(a) serial na 8
Maltrick

W 3s zabraklo humoru. Licze ze w s4 wroca do niego

ocenił(a) serial na 9
Maltrick

Zgodze się z tym, ze pierwszy sezon jest genialny, a drugi no własnie- juz nie. Pierwszy obejrzałem kilka miechów temu, nastepnie kilka pierwszych odcników drugiego sezonu po czym straciłem wene i nie oglądałem dalej az do dzis. Co do oglądania po kilka razy tego samego, u mnie to nie ma miejsca(w serialach). Nie lubie, nie potrafie ogladac drugi raz tego samego serialu, jaki by nie był.