PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=371185}

Californication

2007 - 2014
7,7 152 tys. ocen
7,7 10 1 151788
6,9 27 krytyków
Californication
powrót do forum serialu Californication

macie jakies seerialowe poomysly na przetrwanie do nast sezonu....ostatni odcinek 3 wbil mi takiego klina ze tydzien bede dochodzil do siebie...ehhh. Entourage tez za kilka miesiecy wiec prosze o polecenie czegos dobrego...

ocenił(a) serial na 10
greggis

Alias
Dark Angel
24
Burn Notice
Heroes
Supernatural
Dexter
w ostateczności Fringe

mxgts

zgadzam się - Dexter i Supernatural, chociaż chwilowo jest zastój w obu, ja z braku laku wczoraj zacząłem True Blood, na razie 3 pierwsze odcinki, zobaczymy co z tego będzie...

Navaho

SHOWTIME rulez. Finały Californication i Dextera wbijają w fotel. 10/10

mxgts

Alias taki sobie coś a'la Bond tylko, że Granger się nonstop przebiera, a'la cameleon :)
Dark Angel - polecam jak najbardziej! 2 rewelacyjne sezony z Jessica i Michaelem
24 - ten serial poprostu trzeba zobaczyć tu nie ma co więcej opisywać, głównie o strzelaniu, Terrorystach, bombach i ciągłym trzymaniu w napiąciu biegu wydarzeń
Burn Notice - słabizna, daremna obsada, nie polecam
Heroes - Hicior, najlepszy serial ostatnich lat z oglądalnością przebijąca samego LOSTa, a głównie 1 sezon tylko :D
Supernatural - jak ktos lubi duchy, zjawy i temu podobne...
Dexter - krew, krew, masakra, krew :)
Fringe - nowocześniejszy X-Files, dobrze dobrana obsada piekna Anna torv i Josh jackson. W serialu postawili na zaawansowaną technologię i ciekawe przypadki, ale w X-Files więcej napięcia, zjawisk, ale serial jak najbardziej również polecam.

Poleciełbym od siebie także:
Jak poznałem waszą matkę - coś podobnego do przyjaciół tylko nowocześniejsze, ale też jest 1 piękna aktora jak Anniston, i aktor jak Perry.
Chuck - jeśli ktoś się uśmiać, rewelacyjna komedia...

ocenił(a) serial na 10
Logan_Cole

Ehh... Zakończenie 3 sezonu po prostu miażdżące. No i ta piosenka Elthona Johna na końcu. Jak wytrzymać do 4 serii?

CodeQ

ano miażdzy choć smutne to że tak wszystko poszło...

Logan_Cole

No wlasnie chyba zaczne oglądać "Jak poznałem waszą matkę", coprawda masa odcinków do nadrobienia ale te ktore widzialem w comedy central są dobre.
Ogolnie szukam czegos bardziej komediowego bo seriale typu lost, 24, itp... jakos mnie nie pociągają

użytkownik usunięty
greggis

Moze Weeds? Z tej samej stacji co Californication. Dobry humor, ciekawe odcinki (szczegolnie 2 pierwsze sezony)
A jesli chodzi jeszcze o komedie to wg mnie: Bundy, Family Guy i w szczegolnosci Entourage, ale to juz chyba widziales

Tak, Entourage widzialem wszystkie sezony, wszystkie odcinki - Piven wymiata! :) Weeds faktycznie mocne ale 5 sezon w polowie zaczął mnie strasznie nudzić. Widziałem jakis czas temu 3 odcinki Hung i ciekaw jestem czy sie to rozkreci.

ocenił(a) serial na 9
greggis

A ja ze swojej strony polecam Cougar Town. Jedna z ciekawszych premier tego
roku. Autentycznie śmieszny i maksymalnie wciągający. Można powiedzieć że
to taka swoista damska odpowiedź na Californication:). Z domieszka Gotowych
na wszystko. Szczerze polecam.

użytkownik usunięty
seban33l

O co do Hunga to nie polecalbym. Ja sam obejrzalem 4 odcinki pierwsze i kompletnie nietrafione. A juz porownania do Californication sa smieszne

ocenił(a) serial na 9

Nip/Tuck - Californication bywa do niego porównywany, aktualnie leci szósty sezon.

Widać Kryzys także scenarzystom udziela sie na Psychice.Przez to Dexter i Californication miążdza szokująca-dołujacymy zakończeniami......

Rrrr

Ja sie pocieszam bo LOST ostatni sezon zbliża sie wielkiki krokami....