PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=371185}

Californication

2007 - 2014
7,7 152 tys. ocen
7,7 10 1 151839
6,9 27 krytyków
Californication
powrót do forum serialu Californication

wg mnie bardzo ciekawy serial, choc niektóre odcinki za mało zabawne.. Nie wiem tylko po co skończył się takim happy endem, skoro chcą kręcic 2 sezon, bo uważam, ze dotychczasowa fabua była super. Poza tym swietna muzyka. A propos: ma ktoś jakiegoś linka do całego soundtracku?
No i życiowa rola Duchovnego. Absolutnie...
Ogólnie bardzo pozytywne odczucia, po obejzreniu całego sezonu, ale samiuśka końcówka mnie nie zadowoliła.
Aha! No i nie moge nie wspomniec o aktorkach główncyh. Obie parterki życiowe gł. bohatera i jego agenta są przeurocze ;)
czekam na 2 sezon, tym bardziej, że pierwszy nie zakonczył się żadnym cliffhangerem....

pozdrawiam.

WojtaSz

"tym bardziej, że pierwszy nie zakonczył się żadnym cliffhangerem.... " a wręcz przeciwnie. Wszystko dobrze sie kskończyło. Zatem... co też oni wymyślą....

WojtaSz

Mi tez podoba sie serial, co prawda jestem dopiero na 9 odcinku, bo oglądam w telewizji N, ale juz teraz mam nadzieję, że nakręcą druga serie

ocenił(a) serial na 5
zaharra

Ja też śledze losy Hanka na N-ce. Zwróciłam na serial uwagę właściwie tylko dlatego, że lubię Duchownego. Teraz nie żałuję, bo jak dla mnie Californication jest super.

ocenił(a) serial na 10
Venatrix

ale tak naprawde ten serial dobrze sie nie skonczyl ,bo z tego co pamietam DOSZŁO do ślubu :) wiec Bill moze zacząć mieszać...

freekE

na pewno będzie mieszac.... i jeszcze bardziej znienawidzi Hanka :) Będzie ciekawie. :)