wg mnie bardzo ciekawy serial, choc niektóre odcinki za mało zabawne.. Nie wiem tylko po co skończył się takim happy endem, skoro chcą kręcic 2 sezon, bo uważam, ze dotychczasowa fabua była super. Poza tym swietna muzyka. A propos: ma ktoś jakiegoś linka do całego soundtracku?
No i życiowa rola Duchovnego. Absolutnie...
Ogólnie bardzo pozytywne odczucia, po obejzreniu całego sezonu, ale samiuśka końcówka mnie nie zadowoliła.
Aha! No i nie moge nie wspomniec o aktorkach główncyh. Obie parterki życiowe gł. bohatera i jego agenta są przeurocze ;)
czekam na 2 sezon, tym bardziej, że pierwszy nie zakonczył się żadnym cliffhangerem....
pozdrawiam.
"tym bardziej, że pierwszy nie zakonczył się żadnym cliffhangerem.... " a wręcz przeciwnie. Wszystko dobrze sie kskończyło. Zatem... co też oni wymyślą....
Mi tez podoba sie serial, co prawda jestem dopiero na 9 odcinku, bo oglądam w telewizji N, ale juz teraz mam nadzieję, że nakręcą druga serie
Ja też śledze losy Hanka na N-ce. Zwróciłam na serial uwagę właściwie tylko dlatego, że lubię Duchownego. Teraz nie żałuję, bo jak dla mnie Californication jest super.
ale tak naprawde ten serial dobrze sie nie skonczyl ,bo z tego co pamietam DOSZŁO do ślubu :) wiec Bill moze zacząć mieszać...