PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=371185}

Californication

2007 - 2014
7,7 152 tys. ocen
7,7 10 1 151711
6,9 27 krytyków
Californication
powrót do forum serialu Californication
ocenił(a) serial na 8
krupy

Gdzie? Kiedy? Coś przeoczyłem? O.o

ocenił(a) serial na 7
Sick_Fantasy

gdy ta aktorka zaczynała sięgać mu do rozporka.

ocenił(a) serial na 8
krupy

To wiele wyjaśnia, byłem zbyt skupiony na jej cyckach, musiałem niedosłyszeć. ;P

ocenił(a) serial na 7
Sick_Fantasy

ja sam nie wiem jakim cudem to dosłyszałem ;)

ocenił(a) serial na 10
krupy

a o kogo dokladnie chodziło? Bo po polańskim nie raz jeździli.:D

ocenił(a) serial na 9
krupy

On się pytał ten suni czy słyszała kawał o polskiej aktorce co przyjechała do Hollywood i zrobiła loda scenarzyscie i nie dokonczył tylko powiedział ze żartuje, nie było tam nic o "polskich aktorkach" w liczbie mnogiej ;)

krupy

nie wiem co w tym śmiesznego , że gość obraża Polskę a co najmniej przytacza niezbyt pochlebne opinie o Nas i to już nie pierwszy raz (coś o getcie warszawskim kiedyś wspomniał), bardzo lubię tego aktora i to pewnie nie jego wina, bo tak ma w scenariuszu napisane (mam nadzieję) ale uznawanie za coś śmiesznego obelgi w stronę naszego Narodu oznacza moim skromnym zdaniem brak szacunku dla ojczyzny, która swoją historią nie raz pokazała o swej potędze. Nota bene Amerykanie w tym samym czasie( może bardzie mieszkańcy tego kontynentu) nie wiedzieli co oznacza słowo WOLNOŚĆ. http://www.milanos.pl/vid-66499-Husaria---Polska-Duma.html proponuję obejrzeć WARTO,

ocenił(a) serial na 9
bartosz88

Ojejku, jejku, co za pompatyczny bełkot i jeszcze to "Nas" i "Narodu" pisane z dużej litery. ;) Jeżeli dowcip o polskiej aktorce opowiedziany w serialu częściowo komediowym aż tak obraził twoją dumę narodową to oznacza, że twoja miłość do tego kraju jest przerysowana i zalatuje groteską.

bartosz88

Ta patrzcie w przeszłość. Polecam igraszki Mieszka I, lub jeszcze dalej Lecha - twórcy państwa Polan! Historia historia, dzisiaj jesteśmy pośmiewiskiem. Sam się śmieje jak patrze jak ludzie wybierają ludzi do rządzenia tym krajem a potem płaczą, potem znów to samo wybierają. Albo jak podniecamy się mini rólką w hollywodzkiej produkcji - Tomasz Karolak będzie jednym ze statystów w tłumie kontynuacji 300-Spartan. Nieoficjalne plotki głoszą, że producent zadowolił się mikro-analem." Do tego na tle międzynarodowym poza sportowcami nie mamy nikogo. Kamiński, Sekuła, Polański.. no wszystko co warte uwagi nie mieszka dawno z nami.

Apropo kawału: wiadomo może o jaka aktorka ma taką opinie :D Jedynie Miko mi przychodzi na myśl.

ocenił(a) serial na 10
Sined

też wydaje mi sie że to Iza Miko ale dokładnie to nie wiem o jaką "afere" z nią chodziło. btw podobała mi sie przebidka z bezdomnym z transparentem w ręku "need weed" :) albo jakos tak

bartosz88

Żal mi Ciebie, czy ty w ogóle rozumiesz znaczenie pojęcia groteski. Proszę o komentarze ludzi bardziej elokwentnych.

bartosz88

A co tu komentować. Husaria zajebista odkąd pierwszy raz zobaczyłem ją w podręczniku od historii. Rzucać się o głupi żart w amerykańskim serialu? Oł kaamaaaaaaaann..

ocenił(a) serial na 9
bartosz88

Niezły jesteś - odpowiadasz na własny post pisząc "żal mi Ciebie". ;)

ocenił(a) serial na 9
bartosz88

Bartosz88 niestety ale taka jest prawda ze mamy metke na jaka sobie zasluzylismy skoro wszedzie na "banicji" kradniemy czy cwaniaczymy a polskie kobiety za granica pracuja jako prostytutki czy jezdza robic kariere robiac za przeroszeniem wszedzie loda to co tu sie dziwic poza tym kto okradnie i oszuka polaka ktory pracuje za granica ?wiadomo ze tylko drugi polak wiec sam sobie odpowiedz co z nas za narod i dlaczego po nas jada

ocenił(a) serial na 8
bartosz88

No i się zaczyna, wystarczy tylko wspomnieć o naszym kraju w jakimś serialu lub filmie i natychmiast pojawiają się komentarze że wszyscy nas nie lubią, a tak naprawdę jesteśmy najwspanialszym narodem świata i wszyscy powinni nam dziękować.

ocenił(a) serial na 6
krupy

W ogóle ostatnio często w amerykańskich serialach wyrażają się niepochlebnie o Polkach. Niedawno w "Dwóch i pół" padały podobne teksty o wyuzdaniu seksualnym naszych rodaczek. Chyba Polki mają na zachodzie nieciekawą opinię. Ja myślałem zawsze, że kobiety z kraju nad Wisłą są dość powściągliwe w sprawach łóżkowych, ale chyba nie dotyczy to emigrantek. Oczywiście wnioskuję nie tylko na podstawie amerykańskich seriali.

ocenił(a) serial na 8
Mordechaj

zajrzyj na polskie fora to, tam są duzo bardziej niepochlebne opinie o emigrantkach