Zgadzam się! I ten piękny cover Nothing Else Matters. Natascha McElhone jest świetną aktorką.
Stęskniłam się za takimi scenami. Sezon ma gorsze momenty, ale i tak jest genialny.
Nie, dlaczego? Ładny kobiecy głos, przyjemny dźwięk gitary... Nie słucham zazwyczaj takiej muzyki, więc nie jestem jakimś metalowym ortodoksem, traktującym swój ulubiony zespół jak religię.
' więc nie jestem jakimś metalowym ortodoksem, traktującym swój ulubiony zespół jak religię' to założenie że ja jestem? Po prostu słabe i tyle,dziewczyna ma dziwny głos a muzyka jest jakby niedorobiona. Interpretacja na piosenkę o miłości tez mi nie leży.
Nie wiem, mnie się podoba. A z doświadczenia wiem, że fani Metalliki i innych tego typu kapel lubią się czepiać o wszystko.
nie macie wrażenia, że ktos inny teraz pisze te epizody? do 4 sezonu było bardzo dobrze, lecz ten sezon jest najgorszy!
ja się wzruszyłem, było parę takich dobrych scen w poprzednich sezonach z takimi przemowami świetnymi (np Hanka do córki), szkoda, że nie zapisałem tego podczas oglądania