PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=371185}

Californication

2007 - 2014
7,7 152 tys. ocen
7,7 10 1 151694
6,9 27 krytyków
Californication
powrót do forum serialu Californication

Końcówka jak za starego dobrego Hanka !

ocenił(a) serial na 8
patryk90_90

Zgadzam się! I ten piękny cover Nothing Else Matters. Natascha McElhone jest świetną aktorką.

ocenił(a) serial na 8
smolki5

PS wzrok Eddiego zamykającego drzwi za Karen MISTRZOSTWO!

użytkownik usunięty
smolki5

Stęskniłam się za takimi scenami. Sezon ma gorsze momenty, ale i tak jest genialny.

smolki5

Z tym pięknym coverem to żart tak?

ocenił(a) serial na 8
m_m1902

Nie, dlaczego? Ładny kobiecy głos, przyjemny dźwięk gitary... Nie słucham zazwyczaj takiej muzyki, więc nie jestem jakimś metalowym ortodoksem, traktującym swój ulubiony zespół jak religię.

smolki5

' więc nie jestem jakimś metalowym ortodoksem, traktującym swój ulubiony zespół jak religię' to założenie że ja jestem? Po prostu słabe i tyle,dziewczyna ma dziwny głos a muzyka jest jakby niedorobiona. Interpretacja na piosenkę o miłości tez mi nie leży.

ocenił(a) serial na 8
m_m1902

Nie wiem, mnie się podoba. A z doświadczenia wiem, że fani Metalliki i innych tego typu kapel lubią się czepiać o wszystko.

ocenił(a) serial na 9
smolki5

nie macie wrażenia, że ktos inny teraz pisze te epizody? do 4 sezonu było bardzo dobrze, lecz ten sezon jest najgorszy!

smolki5

http://www.youtube.com/watch?v=0Ia9N9MdSa0 :))

ocenił(a) serial na 9
patryk90_90

ja się wzruszyłem, było parę takich dobrych scen w poprzednich sezonach z takimi przemowami świetnymi (np Hanka do córki), szkoda, że nie zapisałem tego podczas oglądania

ocenił(a) serial na 8
JedzieszKoniu

Nothing Else Matters

JedzieszKoniu

no tak.. bo to taka przyjemna popowa przeróbka. Dobra do Chilli Zet. Nie jestem ortodoksem, jednak wolę oryginał.