obejrzałem cały sezon Game of Thrones i uważam że serial poprostu miażdży !!! warto obejrzeć Camelot? jest podobny?
Jest beznadziejny. Żałosny.Możesz dać szansę i obejrzeć jeden, dwa odcinki, ale "Camelot" to serial nędzny.
"Gry o Tron" nie oglądałam, aczkolwiek się do tego przymierzam... jeśli chodzi o 'camelot" to podobał mi się wizualnie, obejrzałam ze dwa odcinki, bo serial jest po prostu zatrważająco nudny i mało wciągający.
popieram powyższe wypowiedzi.
Wizualnie można sobie pooglądać
ale wczuwać się w fabuła, niekoniecznie, bo i tak nie ma w co się wczuć...
NUDAA XD
Nie da sie porównywać Gry o Tron z Camelotem.
Nie ma co porównywać. Game of Thrones to serial z genialną fabułą, niesamowitymi postaciami, wszystko doskonale oddaje treść równie genialnej książki. Camelot to jak pierdnięcie chomika. Co więcej jest to nieudolna podróbka angielskiego Merlina, który to nie ma takich efektów, ale ma świetnych aktorów, klimat i humor. Camelot można spokojnie obejrzeć na przewijaniu i nic się nie straci.
Tyle, że nie ze względu na małą oglądalność (wręcz przeciwnie, jak na Starz była bardzo dobra, pilot ustanowił rekord; ostatni odcinek także miał dość dobry wynik), a na koszty produkcji i zobowiązania aktorów.
To na pewno zupełnie inny serial niż "Gra o Tron". Jeśli przymknąć oko na kilka niedociągnięć, to naprawdę przyjemnie się ogląda. Jest nietypowy, młody, dopiero raczkujący król Artur (co wielu ludzi bulwersuje - zupełnie nie rozumiem, przecież Artur-ideał jest taki nudny...); intrygi Morgany (zjawiskowa Eva Green), manipulacje Merlina (Joseph Fiennes, który pomimo przyklejonego do twarzy uśmieszku, daje radę), piękne plenery... Uważam że obok "Merlina" (chodzi mi o miniserię z Samem Neillem, Heleną Bohnam-Carter, Isabellą Rosellini i Mirandą Richardsson) jest to jedna z najciekawiej zrealizowanych interpretacja legend arturiańskich.
Zgadzam się ! Gra o Tron miażdży! Camelot jest słabszy ale też ciekawy! Ogólnie polecam, choćby dla samej gry aktorów ;))
uwielbiam seriale tego gatunku, nie ma ich wiele , niestety Camelot nie jest tym czego szukalem. osobiscie nie polecam. Do Gry o tron nawet w 1/10 nie dorownuje
Serial o niebo lepszy i o wiele bardziej wciągający niż Camelot i moim zdaniem lepszy niż Gra o Tron, to Dynastia Tudorów - Wszystkie 4 sezony są świetne.