PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=488486}

Castle

2009 - 2016
7,6 27 tys. ocen
7,6 10 1 27303
6,7 6 krytyków
Castle
powrót do forum serialu Castle

Może powiecie mi który jest lepszy?? Oglądam Bones ale widziałem promo Castle mi się podoba ;) i zastanawiam się czy nie przerzucić się na tvp2 oglądać Castle??? co myślicie???

nihooya

Decyzja zależy do Ciebie.

Należałam do wiernych fanów Bones... znałam na pamięć odcinki. 1 i 2 sezon Kości wydają mi się wspaniałe, 3 taki sobie, 4 kiepski, a 5 - który teraz puszcza Polsat - beznadziejny. Jest tam kilka średnich i odcinków wartych straty czasu..... ale zwykle po powielanie wytartych schematów.
Generalnie, nawet najnudniejszy odcinek Castle wypada lepiej w porównaniu z 5 sezonem Kości. Mówię to jako ta, która widziała Castle i Kości. Humor Bones z 1 i 2 serii bardzo mi odpowiadał, a potem pani doktor robiła się coraz bardziej drewniana, że serial stał się w końcu odgrzewanymi kotletami i karykaturą samego siebie. Wciąż mam do niego sentyment, ale rzuciłam go bez żalu. Natomiast Castle ma lepsze i gorsze epizody, ale nie schodzi - póki co - poniżej pewnego poziomu. Kości miały odcinki wybitne (np. "Aliens....." z 2 serii), ale potem było tylko gorzej. Obejrzyj parę odc. Castle i sama/sam się przekonaj. 1 sezon Castle to tylko 10 epizodów. Dobrze się rozwinął, zaś 2 sezon był bardzo udany. Początek 3 nie zapowiada się źle... i ma świetną oglądalność.

Pozdrawiam. Wyleczona z Kości _LG_

_LG_

Dzięki bardzo za odpowiedz:) więc napewno obejrzę ,,Castle,, Pozdrawiam !!!:)