Castle

2009 - 2016
7,6 28 tys. ocen
7,6 10 1 27826
6,8 4   krytyków
Castle
powrót do forum serialu Castle

Może powiecie mi który jest lepszy?? Oglądam Bones ale widziałem promo Castle mi się podoba ;) i zastanawiam się czy nie przerzucić się na tvp2 oglądać Castle??? co myślicie???

Filmweb A. Gortych Spółka komandytowa
nihooya

Decyzja zależy do Ciebie.

Należałam do wiernych fanów Bones... znałam na pamięć odcinki. 1 i 2 sezon Kości wydają mi się wspaniałe, 3 taki sobie, 4 kiepski, a 5 - który teraz puszcza Polsat - beznadziejny. Jest tam kilka średnich i odcinków wartych straty czasu..... ale zwykle po powielanie wytartych schematów.
Generalnie, nawet najnudniejszy odcinek Castle wypada lepiej w porównaniu z 5 sezonem Kości. Mówię to jako ta, która widziała Castle i Kości. Humor Bones z 1 i 2 serii bardzo mi odpowiadał, a potem pani doktor robiła się coraz bardziej drewniana, że serial stał się w końcu odgrzewanymi kotletami i karykaturą samego siebie. Wciąż mam do niego sentyment, ale rzuciłam go bez żalu. Natomiast Castle ma lepsze i gorsze epizody, ale nie schodzi - póki co - poniżej pewnego poziomu. Kości miały odcinki wybitne (np. "Aliens....." z 2 serii), ale potem było tylko gorzej. Obejrzyj parę odc. Castle i sama/sam się przekonaj. 1 sezon Castle to tylko 10 epizodów. Dobrze się rozwinął, zaś 2 sezon był bardzo udany. Początek 3 nie zapowiada się źle... i ma świetną oglądalność.

Pozdrawiam. Wyleczona z Kości _LG_

_LG_

Dzięki bardzo za odpowiedz:) więc napewno obejrzę ,,Castle,, Pozdrawiam !!!:)