PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=488486}

Castle

2009 - 2016
7,6 27 tys. ocen
7,6 10 1 27341
6,8 8 krytyków
Castle
powrót do forum serialu Castle

Coraz słabszy

ocenił(a) serial na 4

Z przykrością muszę stwierdzić, że serial robi się coraz gorszy. Pierwsze odcinki nowego sezonu nie dość ze okropnie nudne to jeszcze strasznie przekolorowane. Nie dałam rady oglądać.

ocenił(a) serial na 8
monczi83

Wg mnie wręcz przeciwnie, serial jako jeden z niewielu cały czas trzyma poziom, jest zabawny, nieprzewidywalny , nie kończą im się pomysły i mimo tego, że połączono głównych bohaterów, dalej mam ochotę oglądać (a nie jak 'Kości', zniszczony serial).

paumar1

Nareszcie w 3 odcinku wszystko wróciło do normy :)

ocenił(a) serial na 9
monczi83

Zgodzę się co do pierwszych 2 odcinków, ale trzeci przywracał starego Castle'a a czwarty- polecam zobaczyć :) Valkyrie nie był może nudny, ale nie zachwycał, Dreamworld był niezbyt udany (poza scenami Caskett i pokazaniem miłości Kate do Ricka), Need to know, powszechnie skrytykowany w naszym kraju, był wg mnie całkiem dobry. A w Number One Fan, każdy "number one fan" znajdzie dla siebie coś Castle'owego. Sam początek może nie był najlepszy, ale z każdym odcinkiem wraca do swojej świetności. Trzeba pamiętać, że przez pięć sezonów, nie każdy odcinek Castle'a był fantastyczny. Zdarzały się perełki, epizody świetne, dobre ale też przeciętne a nawet słabe. Mimo tego Castle dotrwał do 6 sezonu w dobrej formie i jest na właściwym torze po ponad 4 latach :)

monczi83

Wcale nie słabszy :)
Jestem po seansie "Time will tell" - super!
Po tylu odcinkach, a serial nadal zaskakuje!
A odzywki Castle'a, bezcenne :P

Dodam, że bałam się oficjalnego związku dwójki bohaterów, ale oni są tak naturalni i nie 'wydziwiają', że aż miło się na nich patrzy. Sto razy lepiej niż te ich wielosezonowe podchody typu"chciałabym/chciałbym, ale się boję".

monczi83

Chciałbym nawiązać do "Time will tell", i tu spoiler, ten kto nie oglądał niech nie czyta. Koleś co twierdzi, że jest z przyszłości, wg. mnie jest, ponieważ sporo wie o Castle'u i Beckett no i scena końcowa z notatką zalaną kawą. Na odchodnym powiedział coś takiego, "zobaczymy się za 20 lat", to i sposób w jaki mówił, podobny do sposobu mówienia Castle'a, sprawiło że uznałem, iż koleś z przyszłości to syn Castle'a i Beckett. A wy co o tym myślicie, czy moje wnioski nie są zbyt śmiałe ?

ja547523

Plama tak dla zagwozdki chyba była. A nóż widelec.....
Wątpię by kontynuowali ten wątek z podróżami.
Poza tym 'za 20 lat' by się urodził?, Castlowie nie za starzy by byli?

ocenił(a) serial na 9
aconitum666

Ech, za dwadzieścia lat byłby w podobnym wieku co teraz czyli urodził się już przed 2013, więc chociaż teoria, że to ich syn bardzo mi się podoba to jest niemożliwa, chyba że Beckett jest już w ciąży a Doyle wygląda po prostu staro w wieku 20 lat.

ocenił(a) serial na 7
ja547523

jak dla mnie odcinek naprawdę dobry, ciekawa historia, zgadywanki i teorie castle'a jak i cała otoczka jak przy poprzednich sezonach, naprawdę fajnie, nie wiem czy jest to ostatni sezon, czy nie ale dali przy okazji podróżnika w czasie widzom zamknięcie historii głównych bohaterów

ocenił(a) serial na 9
Randaer

Raczej na pewno nie jest to ostatni sezon. Ale informacja o trzech Caskettkach była świetna, nie mówiąc o reakcji Beckett na taką liczbę. Mam nadzieję, że chociaż jednego z tych maluchów będzie nam dane obejrzeć.