Obejrzałem pierwszy odcinek sezonu pierwszego, i strasznie nudziłem się. Mam pytanie czy warto dalej oglądać czy nie warto oglądać.
P.S. Czekam na szybką odpowiedź.
Ja przez pierwsze odcinki też się nudziłam, ale potem tak mnie wciągnęło, że przez nie cały miesiąc obejrzałam 5 sezonów. Pierwszy sezon jest dość słaby, od drugiego zaczyna się dopiero coś dziać według mnie ;)
Dokładnie, tak jak pisze Martyna. Warto "przemęczyć się" i obejrzeć pierwszy sezon, potem będzie już tylko lepiej. Mnie wciągnęło na maxa i właśnie pochłaniam sezon 4 :)
Aha. A oglądasz może ,,Skandal"? To zobaczę, bo ja oglądam dużo seriali , ale tylko wieczorami.
"Skandalu" nie oglądam, widziałam parę odcinków, przelotem w tv, ale zbytnio mnie nie wciągnęły. Polecam za to "Rizzoli & Isles" :)
A o czym ten serial? Ja mogę Ci polecić ,,Supernatural" i ,,Arrow" oraz ,,The Tomorrow People". Ja oglądam jeszcze: ,,90210", Beauty and the Beast , Chicago Fire, Dracula, Gossip Girl, Grey's Anatomy, Grimm, Hart of Dixie, Lost, Nikita, Once Upon A Time, Reign, Revenge, Smallville, The Originals, The Vampire Diaries, plus te co Ci poleciłem. Zastanawiam się jeszcze nad ,,Mentalistą".
Z ,,Skandalu" rezygnuję, a ,,The Mentalist" jest pod wielkim znakiem ,,?" (zapytania).
czy ja wiem czy nudny, mnie osobiscie sie podobalo ale rozumiem ze kazdy ma inne zdanie ale wlasnie w 1 sezonie poznajemy realacje tej dwojki , smiesznych tekstow sytuacji itp.
ale co do pytania glownego
PEWNIE ZE POLECAM , serial jest extra ma wszystko czego ja szukam w tv
akcja komedia i romans a takze troche dramatu
jest swietny !
Oglądasz może jeszcze ,,Revenge: Zemsta"? Jeśli tak to chciałbym poznać Twoją opinię na temat ,,Revenge"/
Ja polecam Revenge. Bardzo wciągający. Ja 2 sezony obejrzałam przez niecałe 2 tygodnie :)
Ja oglądałam zemste. Pierwsze dwa sezony super. Ale trzeci to juz porażka, robią z widzów idiotów. Czwartego nie zamierzam oglądać. Zresztą warto zobaczyć co o nim piszą na forum Revenge.
Czytałem o tym.... Jestem na początku 2 sezonu, myślę że będę kontynuował dalej oglądanie ,,Revenge". Jeśli chodzi o ,,Castle" to jestem w połowie 2 sezonu i jest super.
Dzięki, że mi tak wtedy doradziłaś. Było warto. Wczoraj skończyłem pierwszy sezon, a rozpocząłem 2 sezon. Serial jest MEGA !!! Polecam też ksiązki Richarda Castle pt. "Fala Upału" i "Nagi Żar".
Serial warto oglądać ale nie szczególnie ze względu na pojedyncze zagadki, sprawy w "fillerach" mają pewien łatwy do zauważenia schemat - sprawcą z reguły jest pierwszy czy drugi świadek, co po jakimś czasie kłuje w oczy. Co innego sprawy, które rozciągają się w czasie, nawet na kilka sezonów, te są już znacznie bardziej wciągające. No a już najważniejszym atutem serialu są relacje między postaciami!