Pzryznam szcerze spodziewalem sie innej fabuly w tym odcinku ale nie rozczarowal mnie mimo wszystko.Uwazam ze teraz sprawy posuna sie w strone zwiazku Castle-Kate albo w strone jej matki ,bardziej prawdopodobne to pierwsze . Bez wzgledu na to musze przyznac ze serial wraca na dobry poziom po kilku sredniawych odcinkach 3 sezonu. Tylko ta przerwa swiateczna jakos mnie martwi ,no coz bedzie trzeba przetrzymac. Pozdrawiam fanow serialu.
Mnie osobiscie zaczynaja draznic te niekonczace sie podchody Rick-Kate, ale i tak uwazam ze serial jest jednym z lepszych ostatnich lat
Całkowicie sie zgadzam ,niepowinni tego ciagnac w nieskonczonosc ,ale coz to nie od nas tak naparwde zalezy fabula kolejnych odcinkow. jesli chodzi o to ze seria trzyma jak jedna z nieiwelu poziom w ostatnich latach to calkowita prawda . Oby tak dalej. Nie bylbym soba jednak gdybym uwazal ze powiini sie skupic w 5max 6 sezonach jescze chyba zadnemu serialowi nie udalo sie uniknac rozciaglosci niepotzrebnej oczywiscie ze zwiakiem na'' more cash " ,oby Castle uniknal tej pomyłki. pozdrawiam
Jesli nie odejda od aktualnej wersji to ja szczerze mowiac z checia nawet 10 sezonow moge ogladac :)
mysle ze az do tylu sezonow nie dojdzie i nieunikneli by wtedy rozciaglosci zwiazanych z brakiem ciekawych tematow. rowniez zycze sobie jak najwiecej odcinkow jednoczesnie bez spadku poziomu serii.