PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=488486}

Castle

2009 - 2016
7,6 27 tys. ocen
7,6 10 1 27306
6,7 6 krytyków
Castle
powrót do forum serialu Castle

Jeśli oglądacie Castla na bieżąco i jeszcze nie widzieliście zapowiedzi odcinka 13 3 serii to obejrzyjcie:

http://www.youtube.com/watch?v=yyUmuYPzDfM

Szykuje się naprawdę interesujący epizod, sądząc po ilości wyświetleń zapowiedzi na youtube może mieć on sporą oglądalność, ciekawe czy pobije sukces odcinka "Boom" ;)

Malcaria

Ten odcinek ma bardzo mocne promo, no i pojawi się chyba najbardziej interesujący motyw w całym serialu czyli morderstwo matki Beckett. Dlatego wydaje mi się, że może to pobić nawet odcinek "Boom" ;p

ocenił(a) serial na 10
j_sandomierska

Nie chcę nikogo martwić, ale następny odcinek (Knockdown) będzie miał premierę 24 stycznia a nie 17.

Blink21

Ja to wiem, nie wiem jak inni ;)... Myślę, że jeszcze w ciagu tych 2 tygodni oczekiwania dostaniemy jakieś małe sneak peeki. Swoją drogą ciekawe dlaczego powtarzają odcinek 3XK zamiast Sucker Punch...

ocenił(a) serial na 10
Malcaria

Ja polecam inny link http://www.youtube.com/watch?v=ooNvJ5y1dRs :)

aluncik87

Już widziałam ;) Coś mi się zdaje, że ten pocałunek to "undercover"...

ocenił(a) serial na 10
Malcaria

Nie wydaje mi się :P

Blink21

Biorąc pod uwagę zerkanie Beckett za ramię Castla, myślę, że jednak czarny scenariusz Undercovera może być prawdopodobny ;)

ocenił(a) serial na 10
Malcaria

też myślę, że to to "undercover". I, że pewnie to jest zaraz po tym jak Castle pocałował Kate pierwszy raz (bo na zdjęciach promocyjnych widać inny całus chyba). Tylko że ten pierwszy kiss to taki "real" był :) Wy też?

(mam pytanko trochę odbiegające od tego tutaj tematu, ale nie wiem po prostu gdzie to napisać żeby może mi ktoś coś odpisał - liczę na Was :) : W odcinku Naked Heat jest puszczany ze dwa/trzy razy taki fajny motyw muzyczny. Na przekład jak Natally Rodes się pojawia - wychodzi z oparów totlanej mgły która otacza samochód :P, a potem na koniec odcinka jak mówią sobie z Nataly do widzenia. Wie ktoś może co to jest za piosenka?)

ocenił(a) serial na 10
zocha90

Tak dla informacji, odcinek nosił tytuł "Nikki Heat" a nie "Naked Heat". :)

aluncik87

Odcinek był świetny, tylko tyle powiem, nie będę spoilerować ;)

ocenił(a) serial na 10
Malcaria

True story, świetny od pierwszej do ostatniej minuty.

Gal_4

Właściwie to nie ma ani momenciku nudnego ;)

Malcaria

Macie może angielskie napisy do 13 odcinka ?

ocenił(a) serial na 6
iga_zarnowska

Sprawdź na podnapisi.pl , tam powinno coś być.

użytkownik usunięty
Malcaria

Najbardziej na bieżąco jest na itv.info/castle/. Ja tam oglądam wszystkie odcinki

użytkownik usunięty

sorki, nie itv tylko iitv