PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=488486}

Castle

2009 - 2016
7,6 27 tys. ocen
7,6 10 1 27369
6,8 8 krytyków
Castle
powrót do forum serialu Castle

Odcinki

ocenił(a) serial na 10

W tym sezonie będzie tylko 9 odcinków?
Jak coś wiecie dajcie znać.

ocenił(a) serial na 7
Xawier321

Skąd takie pogłoski? Jest zamówienie na pełny sezon. Castle to serial, który moze czuć się w miarę bezpiecznie w tej kwestii. Może chodziło Ci o Body of Proof? Z tego co wiem to zamówiono właśnie ok. 10 odcinków 2 serii, a że ma słabą oglądalność to nie wiadoo czy będzie więcej.

ocenił(a) serial na 10
milkaway

w spisie odcinków jest tylko 9 więc pytam.

ocenił(a) serial na 7
Xawier321

Pewnie jest tyle na razie, bo nie ogłoszono jeszcze dat emisji i tytułów pozostałych odcinków. bez obaw,będzie pełny sezon, o następny też raczej nie trzeba się martwić. ;) Castle wyrobil sobie mocną pozycję.

ocenił(a) serial na 10
Xawier321

Już jest informacja na temat 10-go odcinka, ma tytuł "Cuffed", a autorami są wspólnie Andrew Marlowe i jego zona, Terri Miller! :) Już się nie mogę doczekać... :)
I potwierdzam to, co napisali wcześniej, ABC zamówiło pełny sezon, tylko tym razem chyba będzie o odcinek mniej - 23 odcinki, zamiast 24. Lepiej dla aktorów, będą mieli tydzień dłużej "odpoczynku" i więcej czasu na inne projekty. 24-odcinkowe sezony to dla nich prawdziwa mordęga.

milkaway

Body of Proof ma słąbą oglądalność? hmm to chyba dawno nie widziałam raitingsów serialu ;)

ocenił(a) serial na 7
Malcaria

Przynajmniej wg tvbythenumbers. Natknęłam się na raport przypadkiem czytając o Pan Am (BoP nie oglądam) i podobno w tym roku serial słabo sobie radzi chociaż ostatni odcinek przyhamował tendencję spadkową.

użytkownik usunięty
Xawier321

inteligencja opony od stara

Twoja kultura za to NA POZIOMIE 12 letniego dziecka z kompleksami...

ocenił(a) serial na 10
Malcaria

nie obrażaj 12 latków:) Bo nawet moje zakompleksione 12-letnie Dzieciątko uznało by taki tekst za poniżej jego poziomu.
Co do ilości odcinków to uważam , że twórcy pewnie planują modną ostatnio przerwę w emisji w środku sezonu. I będzie ich tyle co poprzednio. Ale to tylko moje domyśly i przypuszczenia na podstawie ogólnoamerykańskich trendów w emisji fajnych seriali.

Czokolino

Przerwy nie są modne, tylko są niezbędne do tego by móc jakoś logicznie rozmieścić 22 odcinki (tyle jest w planie) między wrześniem a majem.

użytkownik usunięty
Wpis został zablokowany z uwagi na jego niezgodność z regulaminem