Ostatni odcinek Castle 4x07 Cops and Robbers był po prostu zabójczy!
Jak zwykle się nie zawiodłam ;D
To zdecydowanie mój ulubiony odcinek :D:D:D
przyłączam się do zachwytów! REWELACJA!
cały czas przeżywałam akcję, napięcie sięgało zenitu i sama intryga perfekto! ale koleś to obmyślił! ale tak nawiasem mówiąc ten koleś wydawał mi się podejrzany i początkowo myślałam, że jest wtyką bandytów a tu taki numer!
no i trosk aBeckett, ah kiedy ona zrozumie ze go kocha~! :D
Dołączam się. ;) Był to jeden z najlepszych odcinków serialu w ogóle, ze względu na partnerstwo Castle/Beckett, jak i Alexis, która bardzo dojrzała od początku sezonu. No i nie było tej nowej pani kapitan, a to zawsze na plus.
Beckett już zrozumiała, że go kocha, a na razie po prostu "nie jest gotowa na związek", jakkolwiek oklepanie to brzmi. ;)
haha, aż sie uśmiechnęłam jak przeczytałam "nie jest gotowa na związek" ;P
no oklepanie , oklepanie ale wiemy o co kaman :P
właściwie to wiem, że ona wie ale tak bym chciała żeby i Rick już wiedział! ;)
jak ona na niego patrzyła jak przecinałą mu linę,
jak wołała po wpadnieciu do banku : Castle! jeju, to była super scena! :D
tak trzeba sie zgodzic byl troche nietypowy jak na calosc serialu ale to wlasnie dlatego tak ciekawy. watek miedzy kate a richardem chyba podaza w dobrym kierunku tylko ciut za wolno. jak tak dalej pojdzie to sie zejda w 9 sezonie a to juz chyba przesada.. ogolnie bardzo milo ze trzyma poziom przy 4 serii ,mysle ze kwsetia matki kate powinna powrocic to rowniez zawsze bylo mocnym punktem serialu.
no jak powróći wątek mamy kate, a pewnei tak będzie, to może sie popsuć na lini becket - castle, gdy wyjdzie na jaw, ze rick cos wiedział...
oby nie,. tzn. oby się meidzy nimi nic nie popsuło.,
btw. czy bedzie 5 sezon w ogóle??
tak uwazam . ze bedzie . nie sadze zeby producenci i scenarzysci chcieli wszystko zamknac serie w tym sezonie . powtorze tylko zeby to sie nie odbilo na obnizeniu lotow . pozdrawiam
Oczywiście producenci i aktorzy chcą, by serial trwał jak najdłużej i na pewno nie zamierzają zakończyć historiina 4 sezonie. :) O zdjęcie z anteny nie musimy się w najbliższym czasie obawiać. Jestem pewna, że będzie zamówienie na cały 5 sezon. Castle to jeden z seriali, ktore mają silną pozycję i dużą oglądalność, a ostatnio stacji ABC coraz trudniej wypromować z sukcesem nowy serial.
Zapewne Kate będziemieć pretensje do Ricka jeśli sie dowie, że ten coś przed nią ukrywał związabego ze śledztwem. JEDNAKŻE, Castle ma jak najbardziej prawo sam miec pretensje do Kate, że skłamala nt. jego wyznania. :) Nie powiem, bardzo mnie usatysfakcjonowała sytuacja z premierowego odcinka tego sezonu, kiedy Rick był nieco "wkurzony", że przez cale miesiące się do niego nie odezwała. Pierwszy raz byli w takiej sytuacji, że to Kate musiała przepraszać za zranienie jego uczuć. A z "zapomnieniem" o wyznaniu miłości Kate jeszcze bardziej przegięła.
tak, tak - też mi się podobał ten motyw z tym, że Beckett w końcu była tą, która za coś przeprasza ;P
a wiecie co mi się jeszcze podobało?? jak Castle WYLICZAŁ ile RAZY URATOWAŁ życie beckett :D hahah, myślałam, ze padnę:
i komentarz Kate:
- po pierwsze nie wierze, ze to liczysz, po drugie to niemożliwe... ;P hehehe
Hehe - to było prześmieszne ;D Sama zaczęłam sobie w myślach przypominać sceny, w których Rick uratował Kate ;D
Poza tym mam nadzieję, że oni będą wreszcie ze sobą w tym sezonie, bo naprawdę się wkurzę jeśli będę musiała czekać na ten moment jakieś następne 3 sezony... ;)
no własnie ja niestety ale myślę, że scenariusz będzie taki , że i owszem, zbliżą sie ku sobie, a potem coś/ktoś ich rozdzieli...................... no chyba że nie i druga opcja to taka, że ... ;P -> będą razem! :D i będziemy ich oglądac cały kolejny sezon jako parę! :D ale byłoby extra! :)) ciekawe jakby to wpłynęło na ich prace hehe
Na pewno byłoby super ;D Jakby Kate podrywał jakiś koleś albo Ricka jakaś babka to by były fajne sceny zazdrości ;D A potem by się godzili np w windzie ;D;D
hihi, z pewnością :)
a co do Ryana i Esposito, to uwielbiam ich!
w ogóle oni wszyscy stanowią świetną paczkę :))
no i ciekawe czy Esposito się zejdzie z Lanie?
byłyby same parki :P:P:P
Ja tez mam nadzieję, że nie zejdzie im tak długo żeby być razem jak Bones i Boothowi ;D
Wiedziałam, że w tym odcinku nie wyznają sobie miłości, ale jednak miałam cichą nadzieję na może jakieś małe buzi buzi? ;D
jak Kate nareszcie powie Rickowi co czuje to chyba będzie cuuuud :D:D:D:D
Tak masz rację odcinek 4-7 jest jednym z lepszych a już na pewno najlepszym w tym sezonie , serial się obudził po ostatnich średnio ciekawych odcinkach. Mam nadzieję że utrzyma tą tendencję wzrostową i wróci to swego poziomu z pierwszych sezonów.
Co do Beckett i Castel,a też mam nadzieję że nie zajmie im to tyle czasu co w "Bones", choć szczerze powiem że agent Seeley Booth jest o niebo przystojniejszy od Castle , a za to znowu Beckett jest dużo ładniejsza od Brennan. Ale to tylko moja opinia.
Pozdrawiam Nati ;d
Z Nathana trochę misiek sie zrobił ostatnimi laty. ;) Za czasów Desperate Housewives, a w sumie to już jakies 5-4 lata temu, byl nieco węższy w talii i na twarzy. Co nie zmienia faktu, że dla mnie i tak jest bardziej pociagający of Boreanaza, mam jakąś awersję do tego drugiego. :D