Prosilbym aby ktos podal mi z 2/3 najlepsze odinki ,poniewaz nie wiem czybrac sie za ogladanie czy nie, a gdy zobacze te najlepsze odcinki i mi sie nie spodobaja bede mial odpowiedz, a gdy mi sie spodobaja to zaczne ogladac od poczatku i sie zobaczy jak wypada calosc
Oglądanie odcinków ze środka jest bez sensu, trzeba by obejrzeć od początku. Poczytaj opinie, sprawdź oceny recenzentów i potem podejmij decyzję czy oglądać.
zgadzam się z przedmówcą,
ja zacząłem oglądać od początku, teraz kończę oglądać drugi sezon, a serial nadal utrzymuje wysoki poziom z pierwszych odcinków
jeśli lubisz kryminalne zagadki, a przy okazji chcesz się trochę pośmiać (sporo zabawnych scen, aż dziw że w gatunku nie jest zaliczany także do komedii) to polecam ten serial
zdarzają się słabe odcinki, ale to jest niestety problem większości o ile nie wszystkich seriali
Zgadzam się z przedmówcami, ale jeżeli koniecznie chcesz obejrzeć to ''najlepsze'' odcinki (pisze w '...' bo nie da sie powiedzieć, które są najlepsze, w końcu każdy moze sądzić inaczej) to proponuje 2x17 i 2x18.