7,6 28 tys. ocen
7,6 10 1 27616
6,8 4 krytyków
Castle
powrót do forum serialu Castle

użytkownik usunięty

Prosilbym aby ktos podal mi z 2/3 najlepsze odinki ,poniewaz nie wiem czybrac sie za ogladanie czy nie, a gdy zobacze te najlepsze odcinki i mi sie nie spodobaja bede mial odpowiedz, a gdy mi sie spodobaja to zaczne ogladac od poczatku i sie zobaczy jak wypada calosc

Filmweb A. Gortych Spółka komandytowa
ocenił(a) serial na 10

Oglądanie odcinków ze środka jest bez sensu, trzeba by obejrzeć od początku. Poczytaj opinie, sprawdź oceny recenzentów i potem podejmij decyzję czy oglądać.

ocenił(a) serial na 8

zgadzam się z przedmówcą,
ja zacząłem oglądać od początku, teraz kończę oglądać drugi sezon, a serial nadal utrzymuje wysoki poziom z pierwszych odcinków
jeśli lubisz kryminalne zagadki, a przy okazji chcesz się trochę pośmiać (sporo zabawnych scen, aż dziw że w gatunku nie jest zaliczany także do komedii) to polecam ten serial
zdarzają się słabe odcinki, ale to jest niestety problem większości o ile nie wszystkich seriali

ocenił(a) serial na 8
nibyszczep

Zgadzam się z przedmówcami, ale jeżeli koniecznie chcesz obejrzeć to ''najlepsze'' odcinki (pisze w '...' bo nie da sie powiedzieć, które są najlepsze, w końcu każdy moze sądzić inaczej) to proponuje 2x17 i 2x18.

użytkownik usunięty
Villemo339

Ok dzieki , oblookam sobie te 2

użytkownik usunięty
Villemo339

Nawet nawet te odcinki, chyba sobie zaczne od 1 sezonu ogladac