Hej, co sądzicie o takim pomyśle ? Mam już dość czekania , wystarczą mi chociaż napisy po angielsku, czy ktoś jest może na tyle obeznany jak można to załatwić ? Od siebie z chęcią dam 50 zł z mojej zrzutki :) Chłopaki to jeden z moich mocnych TOP5 seriali i wciąż nie mogę w to uwierzyć, że nie ma chętnych do tłumaczenia. Dawajcie znać !
Postanowiłem spróbować przetłumaczyć 8 sezon ze słuchu, właśnie pracuję nad 1 odcinkiem,
jeśli tłumaczenie się spodoba, jestem gotów przetłumaczyć resztę sezonu.
Jako biedny student, finansowym wsparciem tego przedsięwzięcia nie pogardzę :D
P.S. Napisy do 4. odcinka juz dostępne, i jestem otwarty na wszelkie sugestie.
Wielkie dzięki, dobra robota ! Kiedy mozna sie spodziewac reszty napisow do 8 sezonu ? Od siebie mogę zapodac 5 dyszek za kolejne 2 odcinki (wiem ze nieduzo , ale na wiecej mnie nie stac :))
Pozdr
Z jakiegoś powodu nie mogę wysłać wiadomości prywatnych więc piszę tu, jeżeli jesteście w stanie wesprzeć ten projekt tu jest mój nr konta: 93 1140 2004 0000 3802 7122 6302. Napisy planuję wypuszczać raz w tygodniu, także do końca wakacji 8. jak i 9. sezon powinny być gotowe, najbliższy, piąty odcinek, najprawdopodobniej w tą sobotę.
Pozdrawiam
stary, jesteś wielki. myślałem, że już się nie doczekam napisów, a tu taka niespodzianka. po wypłacie postaram się coś ci odpalić, bo pod koniec miesiąca krucho. świetna robota.
Bielik podaj meila to napiszę do Ciebie i wyslesz mi dane, bo zeby zrobic przelew bede ich potrzebował.
Pozdr
Jedyna kobieta , której też zalezy na tym aby zobaczyc nowy sezon, wielka fanka oczywiscie:)GDZIE MOZNA KUPIC 8 SEZON?