Nie mogę się doczekać końca jego emisji. Mam też nadzieję, że nie będzie powtórek (w których NIESTETY ta
stacja się specjalizuje). Jak napisałem - najgorszy na COMEDY CENTRAL - a to nie oznacza, że beznadziejny.
Może być - jednak śmiało można go zastąpić czymś znacznie zabawniejszym. Bardzo dużą wadą polskiej
emisji jest FATALNY (bezpłciowy) lektor.
A ja mam nadzieję, że będą powtórki i uda mi się obejrzeć wszystkie zakupione przez Comedy Central odcinki, ponieważ dawno żaden serial mnie tak nie rozbawił (ostatni raz chyba na "Son Of The Beach" z 4 lata temu). Pozdrawiam.
OSCAR pewnie nie podoba ci sie tego typu humor ale spróbuj obejrzeć na spokojnie chociarz jeden odcinek , spodoba ci sie.Ja też na początku nie trawiłem tego ale sie przekonałem.To jest owszem banalny serial ale właśnie dlatego jest taki śmieszny.No w skrucie jeden wyglada jakby go łopatą robili i jeździ gokartem ( Bubbles :D) drugi ubiera sie jak idiota , mieszka w samochodzi i co chwile gada kurde faja :P a trzeci nawet na włam idzie z drinem...A NO I OCZYWIŚCIE jest jeszcze Cory i Trevor i te ich łapy w górze :D.Juz nie mówiąc o tych pseudo raperach <lol>.Zajebisty serial ,polecam wszystkim.
moim zdaniem ta "bezplciowosc" lektora, jak to okresliles, wychodzi tu przezabawnie :D niektore teksty typu "kurde faja" wypowiedziane w taki sposob zabijaja :D no i ofc Bubbles wymiata :D
ja tam Cie nie rozumiem. Dla mnie to jest najlepsze tłumaczenie jak i lektor jaki w życiu widziałem ;) nigdy nie zapomne jak lektor powiedział "on jest najebany jak meserszmit" (czy jak to tam sie pisze). Albo tekst "pozdro 600". Wiadomo że w serialu tak tam nie powiedzieli mimo to przetłumaczone jest to w taki sposób że to pasuje i od razu wiadomo o co chodzi. Szczerze polecam ;)
Mi tam się zajebiście podoba;) Z tym lektorem to kompletnie nie mam pojęcia o co ci chodzi - czy zamiast "kurde faja" wolał byś ciągle słyszeć "kurwa"?;)
Dobre jest, jak Cory i Trevor witają się a lektor: "ELO" :) albo wczoraj Ricky powiedział do Juliana: "Possiesz mi pałe?" :D MISTRZ SERIAL!
Sraskłasz jest mistrz! :) Oprócz Ricky'ego, Bubbles'a i Julian'a lubię też J-Roc'a: "Yo Jim Lahey, HWDP..!" :)