PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=10091889}
6,9 388  ocen
6,9 10 1 388
Charlie Sheen: Dokument
powrót do forum serialu Charlie Sheen: Dokument

r³mn¹scnc²

ocenił(a) serial na 7

po przelocie po pilocie  fajnie że przy ketchupie musztardzie i kawie  płynne przejawy szczęścia  sproszkowane obietnice radości  odchodzą w zapomnienie  nad czym należy wyłącznie ubolewać  w sensie duży to krok dla sheena  żaden to krok dla widza  moje duże wzniosłe ja czuje zadowolenie  moje małe łaknące sensacji ja czuje się zawiedzione  moje wypośrodkowane ja stwierdza co następuje  hedoniczne hotspotery  różne skale potrzeb ale   no źle im tu tykają tam te narkowchody niektórym ogólnie  głupie głupie ludzie  będziesz czy nie będziesz to wielkie acz mylne pytanie  biada biada temu kto rozsądnie nie potrafi wybrać swych owładnięć   wybierz właściwie swoje owładnięcie i niech nikt nie powie nie  anyway  koniec znajomości z nicolasem cagem zwiastuje koniec ery totalnego chaosu wraz z końcem odcinka numer jeden  wyznania człowieka dawniej znanego jako człowiek który potrafi zjarać siedmiogramowy kryształ nie skaczą wyżej niż pierwszy lepszy podkast mestosława z wyszkowa tudzież sekielskiego o nałogach  w drugim zapewne dowiemy się jaką religię ćpać po odwyku  kolonia do apelu  kolejno odlicz  turnus niechcianych przyjemności  zaczynamy