"Chef’s Table: Francja" pozwala widzom po raz kolejny wybrać się w fascynującą kulinarną podróż w towarzystwie crème de la crème francuskich szefów kuchni. W poszczególnych odcinkach serialu mistrzowie opowiadają o źródłach swoich inspiracji i o tym, jak przekładają się one na ich indywidualny styl. Twórcy "Chef’s Table: Francja"... "Chef’s Table: Francja" pozwala widzom po raz kolejny wybrać się w fascynującą kulinarną podróż w towarzystwie crème de la crème francuskich szefów kuchni. W poszczególnych odcinkach serialu mistrzowie opowiadają o źródłach swoich inspiracji i o tym, jak przekładają się one na ich indywidualny styl. Twórcy "Chef’s Table: Francja" przyglądają się z bliska codziennej pracy szefów kuchni, analizują ich zróżnicowane doświadczenia oraz przełomowe pomysły, a także podpatrują, jak urządzić prawdziwą ucztę dla zmysłów. W sezonie występują następujący francuscy szefowie kuchni: Alain Passard (L'Arpege), Michel Troisgros (Maison Troisgros), Adeline Grattard (Yam'Tcha), Alexandre Couillon (La Marine). czytaj dalej