PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=682801}
6,5 721  ocen
6,5 10 1 721
Chica Vampiro. Nastoletnia wampirzyca
powrót do forum serialu Chica Vampiro. Nastoletnia wampirzyca

Zaczelam oglądac ten serial i bardzo mi sie spodobał. Bardzo mnie zaciekawilo mnie jak to sie skonczy i postanowilam zobaczec koncową scene finałową po hiszpansku. Było tam ze Daisy najpierw rozmawiała z Maxem, a potem ona go ugryzła. Jemu zaswieciły sie oczy i ......KONIEC. Serio???? tak to sie skończy i nie pokazali ich dalszych losów, ich dalszego zycia? Dziwne.
A moze bedzie ciąg dalszy? Wiecie cos o tym?

wikii32

seriale zawsze powodują niedosyt

ania1689244

Niedawno przeglądając strony o Chica Vampiro natrafilam sie na hiszpanska wikipedie. Pisalo tam ze Chica ma 2 sezony. Ale ten drugi sezon juz powstal czy bedzie dopiero za granicą????

wikii32

Wiesz moze cos o tym???

wikii32

według mnie to seriale kończą się tak żeby zachęcić do dalszego oglądania

ania1689244

i wiem że będzie

ania1689244

według mnie max będzie zły jego spojrzenie wszystko mówi

ania1689244

Raczej zly to on nie bedzie. Bo czytalam ze oswiadczy sie Daisy, wezmą slub i beda mieli dwojke blizniakow chlopcow widzialam te sceny na youtube

wikii32

fotoshop

wikii32

Nie raczej się kończy na tym że Daisy go ugryzie :) Oglądałam po hiszpańsku "historie Maxa i Daisy" i były napisy tłumaczyłam je.. i było tam że co by było gdyby max był wampirem a Daisy nie.. oglądałam te odcinki hiszpańskie ale nie będzie żadnego ślubu i dzieci widziałam też zdj Maxa z dwojgiem dzieci to jest tylko po to by wzmocnić naszą ciekawość.

Malina_512

A masz linka do tego filmiku?