PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=647835}
8,0 14 tys. ocen
8,0 10 1 14185
Chicago Fire
powrót do forum serialu Chicago Fire

4x14

ocenił(a) serial na 9

Co odcinek ta sama śpiewka z Chili.

ocenił(a) serial na 8
Goszka_

Póki co najnudniejszy odcinek tego sezonu, czemu Gabby zmusza Matta do bycia politykiem widzę, ze chłopina się godzi tylko dlatego ze ona chcę. Jak ja bym chciał żeby Gabby i Chilli usunęli z tego serialu. Najlepsza w odcinku była bitwa odznak, szkoda ze taka krótka.

ocenił(a) serial na 9
Robert831231

Czy ja wiem? Mnie się wydaje, że Matt w sumie sam miał ochotę. Po prostu wsparcie Gabby go ostatecznie przekonało :)

ocenił(a) serial na 8
Goszka_

Mnie to wyglądało ze nie miał, przynajmniej po pierwszym przyjściu pani, która mu to zaproponowała. Po czym Gabby wyskoczyli z tym tekstem o pierwszej damie. I jakby się nie zgodził, to pewnie by mu smęciła przez 3 odcinki i ciągnęło by się jak alko wątek Chilli :D

ocenił(a) serial na 9
Robert831231

No na razie to wątek Chili mnie rozwala :D Już po ostatnim odcinku myślałam, że się opamięta, a tu znowu to samo. + Severide dobry wujek.

ocenił(a) serial na 8
Goszka_

Mogło być gorzej Kelly mógł ją poderwać i przelecieć więc w sumie lepiej, jak jej tylko pomaga :)

ocenił(a) serial na 9
Robert831231

Wszystko się może zdarzyć :D

ocenił(a) serial na 10
Goszka_

Ale mam nadzieję, że nareszcie się jej pozbyli na dobre. Gdyby z tego odcinka wyciąć Chili to byłby jeden z najlepszych odcinków. Zobaczymy co dalej z tego wyniknie. Zazwyczaj to jeden kandydat na jeden sezon a w tym sezonie to już będzie drugi, ciekawe co dalej zrobią.