PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=647835}
8,0 14 tys. ocen
8,0 10 1 14185
Chicago Fire
powrót do forum serialu Chicago Fire

4x15

ocenił(a) serial na 10

Jak wrażenia po najnowszym odcinku? Ja osobiście uważam za udany. Sporo się działo.
Szkoda mi Matt'a, bo wydaje mi się, że przejedzie się na zabawie w polityka (scena w barze już pokazała, że nie ma ludzi bezinteresownych w tej kwestii) on jest zbyt poprawny i dobry żeby pobrudzić sobie ręce. Obawiam się, że wszystko obróci się przeciwko niemu.
Nowa laska w ekipie wydaje się być ok, z pewnością lepsza opcji niż Chili, chociaż denerwuje mnie, że już parują ją z Kellym. Nudzi jak scenarzyści podrzucają mu co raz to nowe panny.
Sylvie i Jimmy...? Troche to dziwne, jakoś nie widzą mi się razem.

ocenił(a) serial na 9
Massacre13

No, Matt się na bank przejedzie na polityce, po to właśnie wprowadzili ten wątek - żeby pokazać, że jest prawy i sprawiedliwy pośród tego chłamu, skorumpowanej arystokracji i ulicznych gangów. Chili nie było, i dobrze, przyda się przerwa od niej. O nowej się nie wypowiem, bo nie pokazali jej za wiele i tak naprawdę to, że sypia ze swoim eks to wszystko, co wiemy. Btw, o co chodziło Severide'owi, kiedy pytał nową o Dawson? Jakoś nie wyłapałam.
Chyba będę jedyną osobą, która kibicuje Jimmy'emu i Sylvie ;D Mam wrażenie, że on ją trochę rozkołysze.

ocenił(a) serial na 10
Goszka_

Mi się osobiście wydaje że Kelly i ta panna mieli jakiś romans czy coś w ten deseń i on zapytał czy nikomu nie mówiła (w tym Dawson), aczkolwiek może nas zaskoczą czymś bardziej pozytywnym w tej kwestii.
Muszę przywyknąć do wizji Jimmiego i Sylvie razem, ale z pewnością są lepszym duetem w karetce niż Sylvie i Chili :D

ocenił(a) serial na 9
Massacre13

A faktycznie, odtworzyłam sobie tę scenę przed chwilą. Za pierwszym razem usłyszałam "about Dawson" :) No cóż, nie od dzisiaj wiadomo, że Kelly zalicza wszystko, co się rusza, ale tym razem mam przeczucie, że nie chodzi do końca o romans. Zobaczymy.

ocenił(a) serial na 10
Goszka_

Był za poważny jeżeli chodziłoby o romans. Dawson też tak jakoś się dziwnie spojrzała tak samo jak ten nowy/były partner Brett. Sądzę, że to może być coś innego, tylko ciekawe co. Co do Casey'ego to podzielam wasze zdanie. A co do Jimmy'ego - podobała mi się ta scena kiedy dowiaduje się, że może zostać w 51. Widać, że polubił to miejsce i ludzi. Należy do rodziny :)
PS. Dzięki Kidd zdałam sobie sprawę, że ma racje - wszyscy mieszkają razem :D

ocenił(a) serial na 9
luzaczka

Jestem za tym, żeby zrobić przemieszanie w tych mieszkaniach.

ocenił(a) serial na 7
Goszka_

Wątpię żeby to o sprawy łóżkowe chodziło tym razem. Z resztą co do tego miałaby Dawson.

ocenił(a) serial na 7
Massacre13

O co chodziło Swveridowi z tą Dawson co się pytał Kidd? Była jakaś niewygodna sytuacja z czasów egzaminów? Bo nie pamiętam. Nie odniosłem wrażenia żeby parowali Severide z Kidd, ale Cruz by chyba do niej pasował, taka trochę za bardzo cwana twardzielka, Chilli była o wiele lepsza wg mnie. Co do pytania Sev'a nie odniosłem wrażenia żeby chodziło o jakieś romanse raczej coś z pracą bezpośrednio.