PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=647835}
8,0 14 tys. ocen
8,0 10 1 14198
Chicago Fire
powrót do forum serialu Chicago Fire

Nienawidzę tego aktora, który gra ojca Severida to go wrąbali na stanowisko za Bodena... Żenada.
Treat Williams to zmanierowany przeciętny aktor, więc po cholerę im on w obsadzie?

theonlykind

Też jestem tym faktem zszokowana! Już po minie Severida widać, że bardzo mu to nie w smak,
bo w końcu Benny nie pierwszy raz miesza w szeregach ekipy. Ciekawe jak ten wątek się skończy,
mam szczerą nadzieję, ze Benny wyleci jeszcze szybciej, niż się w remizie pojawi!

kasiak__01

Co myślicie o zwiastunie odcinka 6?! Wyglądało tam jakby Severide został także ranny w tej koparce. Zapowiada się ekscytująco,szkoda że dopiero za 3 tygodnie : (

ocenił(a) serial na 8
drarry55

Zwiastun odcinka 6 jest naprawdę mocny, porównując z innymi zwiastunami Chicago Fire ten odcinek wyjątkowo zapowiada się na bardzo ekscytujący i wzruszający, chociaż jak wiemy, w 51 emocji nigdy nie brakuje. Mam nadzieję,że chłopiec przeżyje i że Severide nie zostanie aż tak poważnie ranny chociaż rzeczywiście na zwiastunie nie wyglądało to za dobrze kiedy Severide został uderzony przez spadający element z koparki. 3 tygodnie to dość długo, ale myślę, że warto jest tyle czekać i zobaczyć jak Severide i spółka wyjdą z tej opresji. Ja w każdym razie nie mogę się już doczekać 12 listopada.

szpilkaDC

gdzie zwiastun moge obejrzec?

ocenił(a) serial na 8
matii_poland_2

Zwiastun mozesz obejrzec np. na you tube wpisując Chicago fire promo 6x06

szpilkaDC

nie wiem czemu ale w wiekszosci materialow na yt mam ze autor zablokowal ogladanie w twoim kraju nie wiem czemu ;/

theonlykind

Też tak myślę, poza tym Treat Williams juz raz grał ojca głównego bohatera w WHITE COLLAR i tam też go niecierpiałam.

theonlykind

Za postacią nie przepadam, a sam aktor jest przecietny ale nie najgorszy. Natomiast ten co gra Bonea ma cały czas tę samą minę i tę samą pozę przez cały serial :P

owieczka

Ta sama mina a do tego postać, którą gra czyli Benny narobił dzieci z różnymi kobietami a teraz te dzieci wyskakują jak króliki z kapelusza :P