Nienawidzę tego aktora, który gra ojca Severida to go wrąbali na stanowisko za Bodena... Żenada.
Treat Williams to zmanierowany przeciętny aktor, więc po cholerę im on w obsadzie?
Też jestem tym faktem zszokowana! Już po minie Severida widać, że bardzo mu to nie w smak,
bo w końcu Benny nie pierwszy raz miesza w szeregach ekipy. Ciekawe jak ten wątek się skończy,
mam szczerą nadzieję, ze Benny wyleci jeszcze szybciej, niż się w remizie pojawi!
Co myślicie o zwiastunie odcinka 6?! Wyglądało tam jakby Severide został także ranny w tej koparce. Zapowiada się ekscytująco,szkoda że dopiero za 3 tygodnie : (
Zwiastun odcinka 6 jest naprawdę mocny, porównując z innymi zwiastunami Chicago Fire ten odcinek wyjątkowo zapowiada się na bardzo ekscytujący i wzruszający, chociaż jak wiemy, w 51 emocji nigdy nie brakuje. Mam nadzieję,że chłopiec przeżyje i że Severide nie zostanie aż tak poważnie ranny chociaż rzeczywiście na zwiastunie nie wyglądało to za dobrze kiedy Severide został uderzony przez spadający element z koparki. 3 tygodnie to dość długo, ale myślę, że warto jest tyle czekać i zobaczyć jak Severide i spółka wyjdą z tej opresji. Ja w każdym razie nie mogę się już doczekać 12 listopada.
nie wiem czemu ale w wiekszosci materialow na yt mam ze autor zablokowal ogladanie w twoim kraju nie wiem czemu ;/
Też tak myślę, poza tym Treat Williams juz raz grał ojca głównego bohatera w WHITE COLLAR i tam też go niecierpiałam.
Za postacią nie przepadam, a sam aktor jest przecietny ale nie najgorszy. Natomiast ten co gra Bonea ma cały czas tę samą minę i tę samą pozę przez cały serial :P