Załamka...Znaleźliscie może jakies info albo promo co bedzie w najbliższym odcinku? w 3 dni
zobaczylam wszytsko co wypuścili, a tu taka przerwa :(((( coś jest wrzucone na nbc, ale nie mozna
zobaczyc w naszym kraju :/
PS: Serial miecie system :D Mam odczucia jakbym oglądała ER tylko lepsze, ani jeden odcinek sie
nie wlukł to jest wręcz niebywałe ;)
11 lutego w internecie bedą emitowane 4 odcinki z udziałem Dowson :) YAY!!
wiecej tu: www.spoilertv=pl/news/18166/internetowe-odcinki-chicago-fire-w-czasie-zimowej-ol impiady
Nie wiem, jak ja wytrzymam miesiąc. Jeszcze ostatni odcinek w takim momencie się skończył :(
Fajnie, że będą te cztery internetowe odcinki, jakby ktoś miał linka to prosiłabym o podanie :)
Dokładnie, serial jest rewelacyjny, na dodatek ostatni odcinek skończył się w takim momencie i to, że każą nam tyle czekać jest po prostu zbrodnią. Zresztą jeden z nielicznych seriali, w którym żaden odcinek nie nudził, wszystkie postacie doskonale napisane, akcja nie zamula, a na dodatek druga seria lepsza od pierwszej, mam nadzieję że będą kolejne, bo zaprzepaścić taki potencjał to grzech.
Też już sie zaczynałam martwić nie znalazłam żadnych info a tu takie coś no normalnie masakra tak się wkręciłam że obejrzałm wszystko w 3 dni, a teraz musze tak długo czekać. I podpisuje się pod prośbą o cynk o odcinkach w necie:-)
do 13 sezonu 2? Ostatecznie tyle zobaczyło światło dzienne xD
PS: I co z tymi odcinkami z internetu? :> Są? Będą? :P Chociaz jakieś promo by się przydało 14 epa :P
Te internetowe odcinki na pewno będzie można zobaczyć na stronie NBC, więc jeśli nie przeszkadza Ci oglądać po angielsku, tam będziesz mógł sobie je obejrzeć, podobno mają być dzisiaj.
Problem polega na tym, ze w naszym kraju filmiki wystawione przez nbc nie działają :(
Działają, wczoraj oglądałam. Może uda mi się znaleźć gdzieś indziej, to podrzucę Ci linka.
Możesz to również zobaczyć tutaj http://www.spoilertv.com/2014/02/chicago-fire-season-2-i-am-firefighter.html Ostrzegam, że to strona ze spoilerami, więc jeśli nie chcesz się natknąć na coś niepożądanego, to po niej nie buszuj :)