PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=647835}
8,0 14 tys. ocen
8,0 10 1 14198
Chicago Fire
powrót do forum serialu Chicago Fire

Załamka...Znaleźliscie może jakies info albo promo co bedzie w najbliższym odcinku? w 3 dni
zobaczylam wszytsko co wypuścili, a tu taka przerwa :(((( coś jest wrzucone na nbc, ale nie mozna
zobaczyc w naszym kraju :/

PS: Serial miecie system :D Mam odczucia jakbym oglądała ER tylko lepsze, ani jeden odcinek sie
nie wlukł to jest wręcz niebywałe ;)

ocenił(a) serial na 9
trist89

No mnie to też dobiło, miesiąc czekania :/ Zrypali sprawę

PeteG

To przez Olimpiadę, którą NBC będzie pokazywała. Większość seriali będzie miała przerwę ;)

ocenił(a) serial na 7
trist89

11 lutego w internecie bedą emitowane 4 odcinki z udziałem Dowson :) YAY!!
wiecej tu: www.spoilertv=pl/news/18166/internetowe-odcinki-chicago-fire-w-czasie-zimowej-ol impiady

ocenił(a) serial na 9
Alex555_filmaniak

No to jak ktoś znajdzie jakies linki, to grzecznie proszę :)

ocenił(a) serial na 7
trist89

Myślę ze na chomik.uj będzie można znaleźć te odcinki na drugi dzień :)

ocenił(a) serial na 7
trist89

Nie wiem, jak ja wytrzymam miesiąc. Jeszcze ostatni odcinek w takim momencie się skończył :(
Fajnie, że będą te cztery internetowe odcinki, jakby ktoś miał linka to prosiłabym o podanie :)

ocenił(a) serial na 9
trist89

Dokładnie, serial jest rewelacyjny, na dodatek ostatni odcinek skończył się w takim momencie i to, że każą nam tyle czekać jest po prostu zbrodnią. Zresztą jeden z nielicznych seriali, w którym żaden odcinek nie nudził, wszystkie postacie doskonale napisane, akcja nie zamula, a na dodatek druga seria lepsza od pierwszej, mam nadzieję że będą kolejne, bo zaprzepaścić taki potencjał to grzech.

ocenił(a) serial na 7
biedroneczka_90_8

Też już sie zaczynałam martwić nie znalazłam żadnych info a tu takie coś no normalnie masakra tak się wkręciłam że obejrzałm wszystko w 3 dni, a teraz musze tak długo czekać. I podpisuje się pod prośbą o cynk o odcinkach w necie:-)

ocenił(a) serial na 9
trist89

a do jakiego odcinku z której serii już oglądaliście?

ocenił(a) serial na 9
wojmer_2006

do 13 sezonu 2? Ostatecznie tyle zobaczyło światło dzienne xD

PS: I co z tymi odcinkami z internetu? :> Są? Będą? :P Chociaz jakieś promo by się przydało 14 epa :P

ocenił(a) serial na 10
trist89

tu można znaleźć http://chicago-fire.pl/

ocenił(a) serial na 9
trist89

Te internetowe odcinki na pewno będzie można zobaczyć na stronie NBC, więc jeśli nie przeszkadza Ci oglądać po angielsku, tam będziesz mógł sobie je obejrzeć, podobno mają być dzisiaj.

ocenił(a) serial na 9
biedroneczka_90_8

Problem polega na tym, ze w naszym kraju filmiki wystawione przez nbc nie działają :(

ocenił(a) serial na 9
trist89

Działają, wczoraj oglądałam. Może uda mi się znaleźć gdzieś indziej, to podrzucę Ci linka.

ocenił(a) serial na 9
trist89

Możesz to również zobaczyć tutaj http://www.spoilertv.com/2014/02/chicago-fire-season-2-i-am-firefighter.html Ostrzegam, że to strona ze spoilerami, więc jeśli nie chcesz się natknąć na coś niepożądanego, to po niej nie buszuj :)

ocenił(a) serial na 9
biedroneczka_90_8

Dzięki wielkie! xD

ocenił(a) serial na 9
trist89

Nie ma za co :)