ale chyba już im się wątki kończą;)
ja zaczynam oglądać od początku tam sie działo,
a teraz to już flaki z olejem, chociaz chetnie ogladam
ale moze ktos wie czy bedzie 12 sezon?
http://naekranie.pl/aktualnosci/kolejni-aktorzy-pewni-obecnosci-w-nowych-sezonac h-chirurgow
znalazlam odpowiedz
bedzie 12 sezon
To super, że będzie następny sezon. Mi też brakuje bardzo Cristiny, moja ulubiona postać, cały czas mam nadzieję że wróci może chociaż do finałowego odcinka :).
Znalazłam na forum informację, że będzie co najmniej do 13 sezonu ponieważ Patrick Dempsey i Ellen Pompeo mają takie kontrakty podpisane.
Czemu tego nie skończyli na 10 sezonie ? Dzisiaj robiłam sobie retorospekcję to chirurdzy Ci do 10 sezonu to palce lizać, aż serce rwało się, aby oglądać. Teraz ? To nie mam słów, producenci muszą zrozumieć, że serial to nie fabryka i trzeba wiedzieć kiedy ze sceny zejść ! Gdy Mark i odszedł, było już źle, ale w przeciągu ostatnich dwóch sezonów serial stracił dwie najważniejsze osoby (po głównej bohaterce), dla których w większości powstał serial .! Jestem poirytowana ! Ja osobiście jako fanka zankańczamy oglądanie serialu, jeśli będę chciała, wrócę do starych dobrych odcinków, które wciąż trzymają w napięciu po mimo, że wiem jak sprawy się potoczą ! #Shonda#Why#!#2
Derek niby podpisal kontrakt na następny seozon i co tak po proastu sobie umarł? :'(
To jest potwierdzone sam Patrick napisała na swym twitterze, że " dziękuje za współpracę i dziękuje fanom za te lata" ;/ . Co do kontkaku w jednym wywyaidów, któe czytałaam powiedział, że te kolejne dwa lata po 10 latach pracy wydawał się jak mrugnięcie okiem, że w końcu sobie uświadomił, podczas pracy nad 11 seonie, że to wsyzystko zmierza ku końcowi i tak miesiąc temu nagrał ostatni odcinek Chirurgów.
P.S: Uwarzam, że Chirurdzy to njalepszy serial jaki powstał, dlatego zdecydowałam nie szargać dobrego zdania i nie konntynuje oglądania. Mi podobnie jak Patrickowi miło było spędzić te wszsytkie lata na oglądaniu serlialu i dziękuję wszysctkim za współpracę ;)
Czy oni sobie z nas jaja robią? Przecież to jest nie poważne. Co śmierć Dereka właściwie miała wnieść do fabuły? Jestem wściekła!
Chyba faktycznie chcą zrobić jak w ostrym dyżurze, będą ciągnąć w nieskończoność, ale z pierwotnej obsady nie zostanie nikt. MA-SA-KRA !!
Ja też w Chirurgach się w wprost zakochałam i uwielbiam ich oglądać, ale może rzeczywiście lepiej by było gdyby zakończyli serial niż uśmiercać następną osobę. Ale właściwie bez sensu Meredith pogodziła się z jego śmiercią, zamiast przewieźć go do ich szpitala na pewno by wymyślali jak go jeszcze uratować, a jak nie to chociaż żeby się wszyscy z Nim pożegnali a nie. Jestem trochę zawiedziona.