PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=165277}

Chirurdzy

Grey's Anatomy
2005 -
7,9 123 tys. ocen
7,9 10 1 122704
7,0 5 krytyków
Chirurdzy
powrót do forum serialu Chirurdzy

??

ocenił(a) serial na 9

Czy sezon 11 jest ostatni? Czy bedzie jeszcze 12? :)

kindzia160294

Pewnie powstanie 12 bo Chirurdzy mają dobrą oglądalność :D Ja to mogę ich oglądać cały czas<3

ocenił(a) serial na 9
virginia_virgi

No ja właśnie też, jak dla mnie nie tracą uroku pomimo tylu sezonów :)...

kindzia160294

ale chyba już im się wątki kończą;)

ja zaczynam oglądać od początku tam sie działo,
a teraz to już flaki z olejem, chociaz chetnie ogladam

ale moze ktos wie czy bedzie 12 sezon?

kinia-raczek89

http://naekranie.pl/aktualnosci/kolejni-aktorzy-pewni-obecnosci-w-nowych-sezonac h-chirurgow

znalazlam odpowiedz
bedzie 12 sezon

ocenił(a) serial na 8
kinia-raczek89

Mi strasznie brakuje Cristiny, bez niej to już nie to samo.

ocenił(a) serial na 9
Oloka96

To super, że będzie następny sezon. Mi też brakuje bardzo Cristiny, moja ulubiona postać, cały czas mam nadzieję że wróci może chociaż do finałowego odcinka :).

ocenił(a) serial na 7
kindzia160294

Znalazłam na forum informację, że będzie co najmniej do 13 sezonu ponieważ Patrick Dempsey i Ellen Pompeo mają takie kontrakty podpisane.

mroziaczek

no patrick to chyba jednak juz nie....

ocenił(a) serial na 10
kindzia160294

Czemu tego nie skończyli na 10 sezonie ? Dzisiaj robiłam sobie retorospekcję to chirurdzy Ci do 10 sezonu to palce lizać, aż serce rwało się, aby oglądać. Teraz ? To nie mam słów, producenci muszą zrozumieć, że serial to nie fabryka i trzeba wiedzieć kiedy ze sceny zejść ! Gdy Mark i odszedł, było już źle, ale w przeciągu ostatnich dwóch sezonów serial stracił dwie najważniejsze osoby (po głównej bohaterce), dla których w większości powstał serial .! Jestem poirytowana ! Ja osobiście jako fanka zankańczamy oglądanie serialu, jeśli będę chciała, wrócę do starych dobrych odcinków, które wciąż trzymają w napięciu po mimo, że wiem jak sprawy się potoczą ! #Shonda#Why#!#2

ocenił(a) serial na 9
Mikula355

Derek niby podpisal kontrakt na następny seozon i co tak po proastu sobie umarł? :'(

ocenił(a) serial na 10
kindzia160294

To jest potwierdzone sam Patrick napisała na swym twitterze, że " dziękuje za współpracę i dziękuje fanom za te lata" ;/ . Co do kontkaku w jednym wywyaidów, któe czytałaam powiedział, że te kolejne dwa lata po 10 latach pracy wydawał się jak mrugnięcie okiem, że w końcu sobie uświadomił, podczas pracy nad 11 seonie, że to wsyzystko zmierza ku końcowi i tak miesiąc temu nagrał ostatni odcinek Chirurgów.

P.S: Uwarzam, że Chirurdzy to njalepszy serial jaki powstał, dlatego zdecydowałam nie szargać dobrego zdania i nie konntynuje oglądania. Mi podobnie jak Patrickowi miło było spędzić te wszsytkie lata na oglądaniu serlialu i dziękuję wszysctkim za współpracę ;)

ocenił(a) serial na 7
kindzia160294

Czy oni sobie z nas jaja robią? Przecież to jest nie poważne. Co śmierć Dereka właściwie miała wnieść do fabuły? Jestem wściekła!
Chyba faktycznie chcą zrobić jak w ostrym dyżurze, będą ciągnąć w nieskończoność, ale z pierwotnej obsady nie zostanie nikt. MA-SA-KRA !!

ocenił(a) serial na 9
mroziaczek

Ja też w Chirurgach się w wprost zakochałam i uwielbiam ich oglądać, ale może rzeczywiście lepiej by było gdyby zakończyli serial niż uśmiercać następną osobę. Ale właściwie bez sensu Meredith pogodziła się z jego śmiercią, zamiast przewieźć go do ich szpitala na pewno by wymyślali jak go jeszcze uratować, a jak nie to chociaż żeby się wszyscy z Nim pożegnali a nie. Jestem trochę zawiedziona.