A już myślałam, że Derek ma jakieś dziecko z inną kobietą. To był by dopiero szok! no i mam
pytanie! co się stało z mężczyzną który wyglądał jak kot?!
Cóż, jego wątek chyba miał być tak zakończony, że Jackson przeprowadza na nim operację pro-bono, zmieniając go na powrót w człowieka nie-kota. Zabawna sprawa wgl z tym gościem, bo cała ta historia nie jest wymyślona -facet rzeczywiście tak wygląda i wydał w cholerę hajsu na operacje plastyczne. Występował nawet w polskich "Rozmowach w Toku", gdzie opowiadał całą tą historię związaną z transformacją.
Anyway...
też myślałam, że Dereck ma berbecia na boku, ale kiedy wyprostowali tą sytuację pomyślałam sobie, że to przecież niemożliwe, aby zniszczyli ten (prawie) idealny obrazek pana McBoskiego. Swoją drogą to nie wiem ile on musi zarabiać, że jego żona nie pokapowała się, że od tylu lat przelewa 3,5 koła obcym ludziom.
Major Hunt ewidentnie skręca się pod faktem, że Cristina sypiała z tym czarnoskórym rezydentem. Oddałabym każdą parę i fajny wątek w tym serialu, żeby ta dwójka jednak skończyła razem ;/ Kocham ich wątek miłosny i nie cierpię tego co z tą historią teraz się dzieje.... ;/
Ile musi zarabiać? Średni roczny dochód chirurga w USA to około 500 - 600 tyś $. Biorąc pod uwagę, że Derek jest światowej sławy neurochirurgiem zarabia pewnie wielokrotność tej średniej. 3,5 tyś. to drobne :)
Brakuje mi Cristiny i Hunta, najciekawsza para. Arizona wkurza mnie od początku, więc w tym temacie nie stać mnie na obiektywizm.
Co do April i Averego bardzo się cieszę. Wkurzyła mnie jedynie mściwość tych dwóch panienek. Sorry, ale Stephanie nie jest niedorozwinięta. Rzucił ją facet i powinna przyjąć to z podniesioną głową. Kiedy z nią sypiał było ok, kiedy ją rzucił to już molestowanie. Żenada
W odcinku gdy pobił się z Markiem, Webber wspominał, że płaci 2 mln $ rocznie za tą rękę czy coś w tym stylu