Troche skołowany jestem po tym odcinku i nie wiem co o nim myśleć. Niby mnie nie zawiódł ale jednak zabrakło mi czegoś, może jakiegoś przełomu, sam nie wiem.
Ci którzy widzieli niech się podzielą wrażeniami - TYLKO BEZ SPOILERÓW
Po ponownym obejrzeniu nie wiem o co mi chodziło - odcinek jest świetny trzyma w napięciu i jest szalenie emocjonalny.
Po ponownym obejrzeniu nie wiem o co mi chodziło - odcinek jest świetny trzyma w napięciu i jest szalenie emocjonalny.
Odcinek był fantastyczny, nie dość, że nie obniżył poziomu odcinka z "Super Bowl" (mogło się tak wydawać) to udało mu się jeszcze zwiększyć dawkę napięcia i emocji. Scena z Meredith wychodzącą z sali operacyjnej .... była wstrząsająca. Ellen jest niesamowitą aktorką, mam nadzieję, że w końcu zostanie nagrodzana za swoją pracę.
I udało się GA pierwszy raz pobijć DH w oglądalności na ABC (bez wsparca SuperBowl). Nieźle.
Fakt odcinek faktycznie był fantastyczny i jak zwykle rewelacyjna muzyka a kawałek Anny Nalick "Breath" podczas finału - prawdziwe cudo!!
przed chwilką skończyłam oglądać ten odcinek i jestem pod wielkim wrażeniem.
Ta scena kiedy Meredith wychodzi z sali-zapiera dech w piersich.Z zaskoczenia wstrzymuje się oddech,bo nie wiadomo co będzie dalej!
To po prostu trzeba zobaczyć.
PS.Nie mogę się doczekać kiedy ściągnie mi się następny odc.
Hejka!!! No więc jak dotychczas obejżałam chyba wszystkie odcinki "chirurgów" ale nie wiem o jakim dokładnie odcinku wszyscy piszecie???? o tym ostatnim??? Co przyszła do szpitala żona Dereka Shepherda???? bo ten odcinek mi się najbardziej podobał...
A jeszcze jedno... Czy ktoś wie czemu już nie leci ten film, bo następny odcienek miał być tydzień temu i nie było... :( ..???