PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=165277}

Chirurdzy

Grey's Anatomy
2005 -
7,9 123 tys. ocen
7,9 10 1 122717
7,0 5 krytyków
Chirurdzy
powrót do forum serialu Chirurdzy

2x17 As We Know It

ocenił(a) serial na 8

Troche skołowany jestem po tym odcinku i nie wiem co o nim myśleć. Niby mnie nie zawiódł ale jednak zabrakło mi czegoś, może jakiegoś przełomu, sam nie wiem.

Ci którzy widzieli niech się podzielą wrażeniami - TYLKO BEZ SPOILERÓW

ocenił(a) serial na 8
ikari

Po ponownym obejrzeniu nie wiem o co mi chodziło - odcinek jest świetny trzyma w napięciu i jest szalenie emocjonalny.

ocenił(a) serial na 8
ikari

Po ponownym obejrzeniu nie wiem o co mi chodziło - odcinek jest świetny trzyma w napięciu i jest szalenie emocjonalny.

użytkownik usunięty
ikari

Odcinek był fantastyczny, nie dość, że nie obniżył poziomu odcinka z "Super Bowl" (mogło się tak wydawać) to udało mu się jeszcze zwiększyć dawkę napięcia i emocji. Scena z Meredith wychodzącą z sali operacyjnej .... była wstrząsająca. Ellen jest niesamowitą aktorką, mam nadzieję, że w końcu zostanie nagrodzana za swoją pracę.

I udało się GA pierwszy raz pobijć DH w oglądalności na ABC (bez wsparca SuperBowl). Nieźle.

ocenił(a) serial na 8

Fakt odcinek faktycznie był fantastyczny i jak zwykle rewelacyjna muzyka a kawałek Anny Nalick "Breath" podczas finału - prawdziwe cudo!!

ocenił(a) serial na 10
ikari

przed chwilką skończyłam oglądać ten odcinek i jestem pod wielkim wrażeniem.
Ta scena kiedy Meredith wychodzi z sali-zapiera dech w piersich.Z zaskoczenia wstrzymuje się oddech,bo nie wiadomo co będzie dalej!
To po prostu trzeba zobaczyć.

PS.Nie mogę się doczekać kiedy ściągnie mi się następny odc.

ocenił(a) serial na 8
JoAska

Najlepszy według mnie jest epizod 20 ( 19 według ABC).

ikari

Hejka!!! No więc jak dotychczas obejżałam chyba wszystkie odcinki "chirurgów" ale nie wiem o jakim dokładnie odcinku wszyscy piszecie???? o tym ostatnim??? Co przyszła do szpitala żona Dereka Shepherda???? bo ten odcinek mi się najbardziej podobał...

A jeszcze jedno... Czy ktoś wie czemu już nie leci ten film, bo następny odcienek miał być tydzień temu i nie było... :( ..???

ocenił(a) serial na 7
Tena

czemu nie puszczają chirurgów?:( na polsacie :P

pozdr...