Chirurdzy

Grey's Anatomy
2005 -
7,9 123 tys. ocen
7,9 10 1 123302
6,6 7 krytyków
Chirurdzy
powrót do forum serialu Chirurdzy

Mnie jakos nie za specjalnie przypadł do gustu.Lepsze seiale to: Ostry dyzur,medicopter.Akcja toczy się nudno,flegmatycznie.Szpital jakby był do likwiadacji,brak ciekawych przypadkow a i w zyciu bohaterów tez cos umiera.

użytkownik usunięty
Tess_5

Medicopter? Chyba kpisz.
Ostry Dyżur lubiałem,ale odniósł sukces dzięki czemuś innemu niż GA.

Tess_5

Ty sobie żartujesz prawda???? GA to najlepszy serial o pracy lekarzy jaki w całym swoim życiu widziałam... niemoge się już doczekać następnego odcinka :(

ocenił(a) serial na 10
Tess_5

też miałam takie wrażenie po obejrzeniu kilku pierwszych odcinków ! serii (3, może 4?).. stwierdziłam, że w porównanie do Ostrego Dyżuru to jest nudne i brak tam akcji..
Ale potem się rozkręciło i, moim zdaniem, II i III seria to prawdziwe mistrzostwo - przypadki na pewno są ciekawe (chyba nawet ciekawsze niż w "Ostrym.."), życie głównych bohaterów też nieźle rozwinięte i całość w mojej opinii pobiła "Ostry.." :)

Skoro już tak sobie gadamy, to widziałaś chociaż II i III serię?

Lady_Maroon

sorry, ale 4 serii to nie zaczęli kręcić więc nie wiem co ty widziałaś...

Silva

i niech mi ktoś spróbuje wmówić, że facet z jajnikiem to nie jest ciekawy przypadek albo kobieta nosząca 2 dzieci i każde ma innego ojca albo dorosłe bliźnięta syjamskie, czegoś takiego nie mieli w Ostrym Dyżurze ;)

ocenił(a) serial na 10
Silva

napisałam:
"też miałam takie wrażenie po obejrzeniu kilku pierwszych odcinków ! serii (3, może 4?).."

zamist tego "!" miało być "1", a to w nawiasie to była ilość odcinków obejrzanych, po których uważałam, że Grey's jest gorsze od Ostrego..

Lady_Maroon

aha ok... zrozumiałam, że chodzi o 4 sezon T_T i tak Grey's Anatomy jest świetne i jak ktoś tego nie czuje to wiele traci ;)

ocenił(a) serial na 6
Tess_5

Ja uważam że serial Chirurdzy to mistrzostwo świata. Mówienie że Medicopter można porównać do Greys Anatomy jest jakimś nieporozumieniem. To już wole Modę na sukces albo Domek na prerii. Medicopter to jakiś żart

ocenił(a) serial na 7
Tess_5

Serial fajny. podoba mi sie i moim zdaniem est o wiele ciekawszy od ostrego dyżuru bo to nudy zupełne i mi sie nie podoba