PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=165277}

Chirurdzy

Grey's Anatomy
2005 -
7,9 123 tys. ocen
7,9 10 1 122717
7,0 5 krytyków
Chirurdzy
powrót do forum serialu Chirurdzy

Alex jest najfajniejszy i chyba najbardziej przystojny zaraz po doktorze Prestonie Burke oczywiście (:

ocenił(a) serial na 10
Trzmiel_2

no przystojny moze i jest ale nie drazni Cie czasami? bo mnie czesto. moze i to tylko taka poza ale na pierwszy rzut oka a raczej slow z deczka odpycha...

majeczka_4

no bywa chamski, ale to jego sposób bycia bezwzględna szczerość i czasami chamstwo :)

użytkownik usunięty
Trzmiel_2

Nie lubie Alexa, typowy prostak. Nic sobą nie reprezentuje. Dlatego lubiany przez głupie dziewczyny. Najlepsza jest Christina.

no miło mi, że się dowiedziałam, że jestem pusta i głupia :P no powiedzmy, że na temat gustów się nie dyskutuje, nawet w przypadku Alexa...no i nie obraża się innych....ale to szczegół

ocenił(a) serial na 9
Trzmiel_2

jak dla mnie to chamstwo Alexa jest spoko:P czasem mozna sie posmiac z jego tekstów, aczkolwiek na temat jego przystojności bym troche polemizowała:P ale " na temat gustów się nie dyskutuje" :) :) :)

ottak

a ja sądze ze naj p. jest dkr. Shepherd jest wprost
B O S K I!!!

ocenił(a) serial na 9
HAL1996

skrót od doktor to "dr" a nie "dkr" i jesli w skrócie ostatnia liera to "r" to nie dajemy kropki...

użytkownik usunięty
ottak

nie dlatego że jest "r", a dlatego że jeżeli skrót kończy się ostatnią literą danego słowa to nie dajemy kropki.

ocenił(a) serial na 9

sorry... zawsze myslałam ze to dlatego ze jest "r"... moj błąd...

ocenił(a) serial na 10
Trzmiel_2

a więc podobają mi sie alex-oh jak pocałowal izzie w 7odc to mi az w dołku ścisnęło:D ,mcdreamy-nazwa mówi za siebie :P i geogre-taki słodziutki misiak z niego