PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=165277}

Chirurdzy

Grey's Anatomy
2005 -
7,9 123 tys. ocen
7,9 10 1 122796
7,0 5 krytyków
Chirurdzy
powrót do forum serialu Chirurdzy

ma ktoś jakiś pomysł o co może chodzić z tymi pacjentami? tak mi jej szkoda, groźnie to wyglądało na koniec odcinka. Oby tylko nie zwolnili jej z roboty, GA bez Bailey to jak Arizona bez nogi... zaraz, zaraz.. to nie tak... GA bez Bailey będzie zwyczajnie lamerskie :<

FatMama

Pewnie okaże się, że to nie ona zawiniła.

JustFurious

mam nadzieję że wszystko się jakoś ułoży i jej nie zwolnią, a teraz pewnie zostanie zawieszona do czasu aż się wszystko wyjaśni...

FatMama

"GA bez Bailey to jak Arizona bez nogi" <3 Made my day!
Ale racja, że będzie lamerskie, chociaż szkoda, że Bailey nie jest już pokazywana jako ta groźna "kapo" dręcząca stażystów

Vitadopolamorte

No ja też nie wiem co to może być
Ale się wkurzyłam że sucz na tą stażystkę napadła,a nie pomyślała choć przez chwilę że to może być jej wina

Shattered1

Wiadomo, łatwiej rzucić kamieniem niż na siebie popatrzeć.

FatMama

ha! może zrobią to co w ostrym dyżurze. Może popełniła błąd i pozwolą jej zostać,ale będzie zdegradowana, np do stażysty...? To byłyby jaja...

peirsol

Ogólnie zapowiada się maskara znowu jakaś na finał sezonu. Nic mnie już nie zdziwi...
Shonda, come at me bro, jestem na wszystko gotowa!

FatMama

Szczerze? Finały po 5 sezonie są strasznie słaaabe. Słabe w tym sensie, że odrealnione. FInał 7 był w miarę realistyczny, może trochę nudny, ale prawdopodobny. A reszta.... Od 6 sezonu kończy się fajny serial o lekarzach a zaczyna medyczna bajka. No nic, poczekamy, zobaczymy :)

peirsol

Masz rację. Trochę SF się zrobiło :> ale mój sentyment do GA jest wieczny i nie ważne co, ja i tak będę oglądać :D Nawet po uśmierceniu moich ulubionych bohaterów jakoś brnę dalej w tą chorą, sadystyczną i zagmatwaną bajkę :>

FatMama

heh najlepsze jest to, że ja mam to samo :P na wieki wieków greys'y :P

FatMama

Nie wyrzucili Izzy za przecięcie kabla, Meredith za pomieszanie leków do badań klinicznych (wciąz pracuje, nie zabrali jej prawa do wykonywania zawodu,) i Owena, który nadal nie odpowiedział za zmienienie linii lotniczej na tańszą, a wyrzuca Bailey za katar? Nie wierze w to

StaraPanna

Jak to za katar, przecież nie wiadomo jeszcze co się stało się. To nie Bailey miała katar, tylko Leah chodziła zasmarkana. Dlatego tu chodzi o coś więcej, może Bailey jest poważnie chora, albo co.

ŁOJEZA A JAK NA SERIO JEST CHORA UMIERAJĄCA I UMRZE?

FatMama

To będzie martwa :P Podejrzewam, że może złapała coś po podróży poślubnej, skoro była gdzieś w tropikach?

StaraPanna

ok, patrzę,że mamy tutaj trola huehue

FatMama

mi też się wydaje że to coś poważnego pewnie okaże się że Miranda jest na coś chora...

PatrycjaS19915

beznadziejnie to zrobili.. tyle problemów, szpital dopiero co pozbierał się po tych finansowych problemach, a tu znowu szykować się będą pewnie odszkodowania, dla rodziny tej zmarłej pacjentki, a kto wie czy nawet nie dla 3 pacjentów.

zaryzykuj

Albo może chodzić o jej badania. W końcu zajmuje się mapowaniem genów i jakkolwiek, mogło to być czymś spowodowane, ale znając serial zaskoczą nas czymś porządnym.

FatMama

SPOILER!!! No i okazało się Bailey jest chora, ale to nie była jej wina tylko rękawiczek pozostałości po tych co chcieli ich przejąć... niemniej jednak stan Bailey wygląda groźnie, po tym jak odpaliła Weberowi... ciekawi mnie jak rozwiążą to w kolejnych odcinkach. No i chyba szykuje się kryzys w związku Cristiny, no chyba że pod wpływem narodzić dziecka Mer zechce razem z Owenem adoptować tego chłopca, któremu zmarła mama... ;D co myślicie o takim rozwiązaniu?