A więc wszyscy możemy się cieszyć gdyż od 8 stycznia powracają chirurdzy!
Niestety będą nadawać ich od pierwszego odc. (znowu) ale miejmy nadzieje, że teraz wyemitują całą pierwszą serie.
A więc niedziela, 8.01 g. 21:00 POLSAT ;]
no, tak ale tam nie pisze czy puszczą II sezon. choc pora byla by jak najbardziej wlasciwa:) wesołych swiąt!
no tak, ale na ABC wciaz leci II seria. moze to bedzie tak jak w przypadku LOST i AXN, ktorzy juz wykupili II sezon przed zakonczeniem wyswietlania w USA
w programie jest napisane
21:00 Chirurdzy (1/13) - serial obyczajowy, USA 2005
lol
dokładnie!! a pozatym wydaje mi sie ze tvn predzej kupi druga serie niz polsat....
a może już kupił i narazie nie może wyświetlac, bo w Stanach II seria się jeszcze nie skończyła....a w ogóle przestańcie gadac, że polsat nei wyświetlił całej serii, bo wyświetlił calutką 1 serię...zamiast tu sie denerwowac to byście może czasem, weszli na jakieś strony internetowe o tym waszym "ukochanym" serialu i przeczytali sobie jak to jest...a co to za różnica czy polsat czy TVN wykupi II serię?chyba ważne żeby w ogóle któraś z polskich stacji to zrobiła....
no chyba nie jest to tak wszystko jednobo jak wykupil tvn to wyswietli nowe odcinki na tvn7 czyli kablowce a nie wszyscy ja maja:) ja mialam i zdazylam obejrzec wszystkie odcinki I serii ale np teraz juz II bym nie mogla obejrzec...
Do Majki! ależ koleżanko o czym ty piszesz, przecież chirurdzy będa lecieć na polsacie , a nie na tvn, więc nie wiem czy się po prostu pomyliłaś czy wiesz o czymś o czym ja nie wiem jeżeli wiesz to podziel się z nami swymi wiadomościami ;P Pozdrawiam
ale wiesz chodzi mi o to że wszyscy się denerwują a tak naprawdę narazie nie ma czym....skoro tak nie mogą się już doczekac to neich sobie ściągna te 12 odcinków z II serii, które już wyświetlone były w stanach...uważam, że ludize robią problem którego nie ma
Bardziej bym byl zadowolony jak by wznowili ER bo mniemam ze chirurdzy powstaly na podobienstwo czy podstawie ER chyba marna kopia:)
Ale przeciez tak naprawde to teraz kazdy serial ktory powstaje jest na podobienstwo jakiegos innego sprzed kilku lat. A myslicie ze Lost to moze nie?
chirurdzy nie sa marna kopia ER, wrecz przeciwnie sa lepsi! W ER wiecej bylo o pacjentach niz o glownych bohaterach, dialogi w "Grey's anatomy" sa o niebo lepsze i w ogole scenariusz bardziej przyciaga uwage, nie mowiac o aktorach...
ER tez było bardzo fajne ale nie uważam zeby GA bylo tego kopią to też jest swietny serial ale pod wieloma względami różni sie od ostrego dyzuru. a tak wogóle to czy ktoś wie kiedy bdzie II seria bo teraz powtarzają, albo skąd mozna sciagnąć??
pozddrawiam jestem fanka roznych serialow o lekarzach w tym ostrego dyzuru i chirurdzy czy moze miales taka mozliwosc widziec druga serie chirurgow ajesli tak to kto z kim wziol slub aktora para sie zeszla spowrotem prosze o dokladny opis bo naprawde jestem fanka tego serialu i nie tylko tego odpowiedz i pozdrawiam)
mialas durze szczescie ogladajac druga serie w stanach czy gdzies tam ale zrozum pozostalych ze chirurdzy leca drugi ras bes powtorek i potyle samo odcinkow a reszta ta druga czesc to nie wiadomo czy bedzie puszczana a jesli juz to nie wiadomo czy beda powtorki na drugi dzien
spokojnie nie chce wywolywac wojny miedzy fanami ER a Greys anatomy :)
jedni wola 1 pozycje a drudzy druga ale wedlug mnie dlatego sie tak dzieje bo obejrzeli oni moze 1 sezon , im dalej tym lepiej 4 ,3 8 sezon mistrzostwa , ja tylko chcialbym powiedziec jedno , porozmawiamy jak Greys anatomy doczekaja sie tylu sezonow co ER ( jesli wogle kiedys tyle powstanie;) )
i nadal utrzymaja poziom:)
Brr... Nie chciałabym, żeby np. TVN wykupił II serię, bo są jednak tacy nieszczęśnicy, którzy nie posiadają tej stacji. I żyją samym Polsatem. Ja do nich należę.
Sam serial zainteresował mnie dopiero teraz, nie oglądałam I serii za peirwszym razem na Polsacie, więc osobiście cieszę się, że puścili drugi raz. I bardzo chętnie oglądałabym dalej.
Co do wyższości ER nad GA (lub odwrotnie) nie wypowiadam się, bo tego pierwszego nie oglądałam (prawda, gdzie ja się uchowałam?). Zgodzę się jednak, że "Chirurdzy" są z tej samej generacji, co DH czy LOST. Kurcze, te seriale naprawdę porywają człowieka!
ale to TVN a nie Polsat pokazał cała 1 sezon GA :)
więc Polsat pokazuje to po raz pierwszy...
a skoro jestes bywalczynia netu to sciagnij sobie serialik... ja juz jesem na biezaco... czekam tylko na kolejne odcinki ktore sie pokaza w USA na ABC TV