Pomyślałam, że po latach zobaczę co dzieje się u bohaterów z Grey’s Anatomy. Czy wiecie gdzie online można zostać ostatnie trzy sezony i obecny? Będę wdzięczna za pomoc.
To podaj konkretny link do GA gdzie są wszyskie odcinki i można obejrzeć za darmo
Może chociaż jakieś proszę ? Albo pytanie czy mogę podać. Z resztą wszystko jest na alltube
estta, dzięki wielkie za cynk! Tylko gdzie nie kliknę, tam masa reklam, a video się i tak nie włącza... Na podobnych tego typu serwisach po paru kliknięciach już spokojnie leciało... Udaje Ci się uruchomić serial bez problemu?
Tak, znaczy oczywiście są reklamy ale chyba tylko ta strona na bieżąco dodaje seriale. Można jeszcze zobaczyć iit v.x . A co do nie działających video, najpewniejszym linkiem będzie videoza i guanlimited (chyba tak to się pisalo). Niestety czasem trzeba się pomęczyc żeby coś znaleźć..
tak, te dwa które podałeś też pamiętam jako najmniej uciążliwe. Jednak włączają mi się na każdym linku nadal same reklamy w nowych kartach i oknach i nie da rady uruchomić odcinków
dzięki, ale kończy się na 15sezonie. no trudno, będę sie przeklikiwać dalej :)
Filman cc, tu na pewno jest wszystko:) Długo szukałam dobrej działającej strony i pomylilam nazwy.