PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=165277}

Chirurdzy

Grey's Anatomy
2005 -
7,9 123 tys. ocen
7,9 10 1 122823
6,7 7 krytyków
Chirurdzy
powrót do forum serialu Chirurdzy

Pomyślałam, że po latach zobaczę co dzieje się u bohaterów z Grey’s Anatomy. Czy wiecie gdzie online można zostać ostatnie trzy sezony i obecny? Będę wdzięczna za pomoc.

ocenił(a) serial na 10
claudiaslave

Alltube

ocenił(a) serial na 10
estta

To podaj konkretny link do GA gdzie są wszyskie odcinki i można obejrzeć za darmo

ocenił(a) serial na 10
Malma

Może chociaż jakieś proszę ? Albo pytanie czy mogę podać. Z resztą wszystko jest na alltube

ocenił(a) serial na 10
estta

jakiś drażliwy... ;p

ocenił(a) serial na 10
Malma

http://alltube.tv/ serial/chirurdzy-greys-anatomy/54

ocenił(a) serial na 8
estta

estta, dzięki wielkie za cynk! Tylko gdzie nie kliknę, tam masa reklam, a video się i tak nie włącza... Na podobnych tego typu serwisach po paru kliknięciach już spokojnie leciało... Udaje Ci się uruchomić serial bez problemu?

ocenił(a) serial na 10
claire_b_2

Tak, znaczy oczywiście są reklamy ale chyba tylko ta strona na bieżąco dodaje seriale. Można jeszcze zobaczyć iit v.x . A co do nie działających video, najpewniejszym linkiem będzie videoza i guanlimited (chyba tak to się pisalo). Niestety czasem trzeba się pomęczyc żeby coś znaleźć..

ocenił(a) serial na 8
estta

tak, te dwa które podałeś też pamiętam jako najmniej uciążliwe. Jednak włączają mi się na każdym linku nadal same reklamy w nowych kartach i oknach i nie da rady uruchomić odcinków

ocenił(a) serial na 10
claire_b_2

Spróbuj jeszcze na videopenny, tak chyba jest mniej reklam :)

ocenił(a) serial na 8
estta

dzięki, ale kończy się na 15sezonie. no trudno, będę sie przeklikiwać dalej :)

ocenił(a) serial na 10
claire_b_2

Filman cc, tu na pewno jest wszystko:) Długo szukałam dobrej działającej strony i pomylilam nazwy.

ocenił(a) serial na 8
estta

ooo, najszybciej się ładuje. dzięki wielkie, uściski!

ocenił(a) serial na 10
claire_b_2

Jeszcze może tu coś znajdziesz ;)

https: //www.wykop.pl/wpis/44324111/cos-do-ogladanie-filmow-online-poza-fili-pytanie-f/ #comment-156620537