w następny piatek Polsat wyemituje po raz setny "Uwolnić orkę" widocznie ten serial miał załatać dziurę w ramówce wakacyjnej Polsatu szkoda że to już koniec, szkoa że w takim momencie :-(
Jedyny normalny serial, który naprawde wciąga i Polsta już nie będzie go emitował! Ja nie chcę ogladac orki, ja chcę Chirurgów!!!!!!
A może poprostu przenieśli serial na inną godzinę, bo w piątek o 19 zawsze były te filmy dla dzieci. Miejmy nadzieje, że tak będzie.
Niestety nie został przeniesiony tylko skończyła się 1 sesja... a tak poza tym to polsat mógłby zmienić repertuar, a nie ciągle "Uwolnić orkę", "Kevin sam w domu" itd... ludzie przecież to prawie co roku leci... Pozdrawiam:*
Będę płakać!!! Chirurdzy to jeden z 2 (drugi to "Jezioro Marzeń") programów na które zawsze czekłam cały tydzień (W miarę morzliwości starałam się oglądać powtórki)
Czekam z niecierpliwością na 2 serię!! (mam nadzieję że wemitują ja jak najszybciej(mało prawdopodobne;( ) )
Pozdrawiam wszystkich fanów "Chirurgów" i T. R. Knight'a!!
Co do "Jeziora marzeń" To sie zgadzam ;) "Chirurdzy" i "Jezioro marzeń" są naprawde świetne... Czy ktos wie czy "Jezioro.." będzie nadal emitowane???
Z tego co przeczytałam w programie na wp "Jezioro marzeń" będzie dalej emitowane!!!! jupi
Pozdrawiam *szalona*
co wy tak przezywacie?
nie rozumiecie, ze 2 seria tego serialu, bedzie w usa emitowala dopiero pod koniec wrzesnia?!
wiec u nas bedzie ok. pazdziernika, bo przeciez Chirurdzy, to jedyny taki serial amerykanski, ktory wszedl na antene w polsce w tym samym roku co w USA. Nie martwcie sie, 2 seria w przygotowaniach :P
przeciez by nie skonczyli serialu w poliwe, to tylko niec 1 serii!
Nikt niczego nie przeżywa elene.Wszyscy doskonale wiemy, że to nie koniec i że są dalsze odcinki,nie musisz nas uświadamiać.Sęk w tym kiedy Polsat je wyemituje , bo na pewno nie ok. pazdziernika, może w następne wakacje.Polsat uwielbia ucinać seriale w najwarzniejszych momentach tak było i tym razem,mogli poczekać aż w USA wyemitują wszystkie odcinki i w tedy dodać serial do ramówki Polsatu.
Nikt niczego nie przeżywa elene.Wszyscy doskonale wiemy ,że to nie koniec i są dalsze odcinki, nie musisz nas uświadamiać.Sęk w tym kiedy Polsat je wyemituje, bo na pewno nie ok. pazdziernika 2005, może w następne wakacje.Polsat uwielbia ucinać seriale tak samo było tym razem, mogli poczekać aż w USA wyemitują szystkie odcinki i w tedy dodać serial do swojej ramówki.
Wszyscy najpier pisali, że pierwsza seia składa się z 13 odcinków, teraz ktoś tu napisał, że po 9 odcinkach wyemitowanych to juz jest koniec serii 1. To jak z tym jest?
Pierwsza seria składa się pierwotnie z 13 odcinków. W USA 1 sezon urwali po 9 odcinkach i tak samo zrobili w Polsce. Te 4 odcinki z 1 sezonu zostaną dołączone do 2 sesji. Ile to już razy było pisane? Pozdrawiam ciepło i zapraszam do siebie:*
Czy ktoś wie czy Polsat ma jakieś forum na którym możnaby wypowiedzieć się na ten temat? Razem może cos wskóramy i wywalczymy kolejne odcinki Chirurgów, bo nie wiem jak Wy, ale mi sie nie chce czekać do nastęopnych wakacji na ciag dalszy chirurgów.
Ile razy można!!!! Juz czytac sie tego nie daje!!! Jak polsat ma puscic odcinki serialu ktorych nie posiada i to przed premiera w USA??!!
A co do tekstu że mogli poczekac az nakreca wiecej odcinkow i wtedy dopiero puscic: naprawde chcesz ogladac kazdy serial z 3 letnim opoznieniem??
Na serie 1 chirurgow sklada sie 9 odcinkow!!! bo tyle puscili w USA a to ze maja kilka wiecej nakreconych absolutnie nic nie zmienia. Na serie serialu skladaja sie te odcinki ktore zostaly wyswietlone w USA miedzy wrzesniem a czerwcem, a nie te ktore wogole zostaly nakrecone
też żałuje że to narazie koniec. ktoś mógłby mi przypomnieć na czym sie skończył ostatni odcinek, bo mi z głowy wyleciało
Skończyło się na tym, że pół szpitala "nagle" zachorował na syfilis. George również:P Do szpitala przyjechała kobieta, która przedstawiła się Meredith jako Addison Sheperd i stwierdziła, że "Ty pewnie musisz być tą kobietą, która bzyka się z moim mężem". Na tym się skończyło:) Pozdrawiam:*
ja pierdole....
po 1.jest 9 odcinkow tylko w 1 serii (ale to jzu chyab wiele osob pisalo)
po 2.w USA premiera byla w marcu teog roku wiec naprawde bardzo szybko u nas emitowali jego odcinki...
zanim marudzicie i przeklinacie polsat to poczytajcie sobie najpierw cos o tym waszym "ulubionym" serialu....
Trzeba po prostu cierpliwie poczekać na kolejne odcinki,tylko tyle nam pozostaje.A i co mamy sobie poczytać o naszym "ulubionym" serialu Paula,masz coś konkretnego na myśli???
chodzi mi o strony internetowe na ktorych mozna poczytac o tym serialu i tam mozna sie dowiedziec wszystkieog o serialu - i tam mozna doczytac czemu polast nie moze narazie emitowac odcinkow nowych....i ze nie przerwal od tak sobie serialu....