PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=165277}

Chirurdzy

Grey's Anatomy
2005 -
7,9 123 tys. ocen
7,9 10 1 122717
7,0 5 krytyków
Chirurdzy
powrót do forum serialu Chirurdzy

w następny piatek Polsat wyemituje po raz setny "Uwolnić orkę" widocznie ten serial miał załatać dziurę w ramówce wakacyjnej Polsatu szkoda że to już koniec, szkoa że w takim momencie :-(

ocenił(a) serial na 8
strusiek19

Niestety to na razie koniec:-( Bardzo fajny byl ten odcinek!

ocenił(a) serial na 10
strusiek19

Jedyny normalny serial, który naprawde wciąga i Polsta już nie będzie go emitował! Ja nie chcę ogladac orki, ja chcę Chirurgów!!!!!!

ocenił(a) serial na 10
strusiek19

A może poprostu przenieśli serial na inną godzinę, bo w piątek o 19 zawsze były te filmy dla dzieci. Miejmy nadzieje, że tak będzie.

ocenił(a) serial na 10
miska_2

Niestety nie został przeniesiony tylko skończyła się 1 sesja... a tak poza tym to polsat mógłby zmienić repertuar, a nie ciągle "Uwolnić orkę", "Kevin sam w domu" itd... ludzie przecież to prawie co roku leci... Pozdrawiam:*

ocenił(a) serial na 10
Suiko

Będę płakać!!! Chirurdzy to jeden z 2 (drugi to "Jezioro Marzeń") programów na które zawsze czekłam cały tydzień (W miarę morzliwości starałam się oglądać powtórki)
Czekam z niecierpliwością na 2 serię!! (mam nadzieję że wemitują ja jak najszybciej(mało prawdopodobne;( ) )
Pozdrawiam wszystkich fanów "Chirurgów" i T. R. Knight'a!!

ocenił(a) serial na 10
Bajo

Co do "Jeziora marzeń" To sie zgadzam ;) "Chirurdzy" i "Jezioro marzeń" są naprawde świetne... Czy ktos wie czy "Jezioro.." będzie nadal emitowane???

ocenił(a) serial na 10
justynka_nt

Z tego co przeczytałam w programie na wp "Jezioro marzeń" będzie dalej emitowane!!!! jupi
Pozdrawiam *szalona*

ocenił(a) serial na 10
Bajo

co wy tak przezywacie?
nie rozumiecie, ze 2 seria tego serialu, bedzie w usa emitowala dopiero pod koniec wrzesnia?!
wiec u nas bedzie ok. pazdziernika, bo przeciez Chirurdzy, to jedyny taki serial amerykanski, ktory wszedl na antene w polsce w tym samym roku co w USA. Nie martwcie sie, 2 seria w przygotowaniach :P
przeciez by nie skonczyli serialu w poliwe, to tylko niec 1 serii!

strusiek19

Nikt niczego nie przeżywa elene.Wszyscy doskonale wiemy, że to nie koniec i że są dalsze odcinki,nie musisz nas uświadamiać.Sęk w tym kiedy Polsat je wyemituje , bo na pewno nie ok. pazdziernika, może w następne wakacje.Polsat uwielbia ucinać seriale w najwarzniejszych momentach tak było i tym razem,mogli poczekać aż w USA wyemitują wszystkie odcinki i w tedy dodać serial do ramówki Polsatu.

strusiek19

Nikt niczego nie przeżywa elene.Wszyscy doskonale wiemy ,że to nie koniec i są dalsze odcinki, nie musisz nas uświadamiać.Sęk w tym kiedy Polsat je wyemituje, bo na pewno nie ok. pazdziernika 2005, może w następne wakacje.Polsat uwielbia ucinać seriale tak samo było tym razem, mogli poczekać aż w USA wyemitują szystkie odcinki i w tedy dodać serial do swojej ramówki.

ocenił(a) serial na 10
strusiek19

Wszyscy najpier pisali, że pierwsza seia składa się z 13 odcinków, teraz ktoś tu napisał, że po 9 odcinkach wyemitowanych to juz jest koniec serii 1. To jak z tym jest?

ocenił(a) serial na 10
miska_2

Pierwsza seria składa się pierwotnie z 13 odcinków. W USA 1 sezon urwali po 9 odcinkach i tak samo zrobili w Polsce. Te 4 odcinki z 1 sezonu zostaną dołączone do 2 sesji. Ile to już razy było pisane? Pozdrawiam ciepło i zapraszam do siebie:*

ocenił(a) serial na 10
Suiko

Czy ktoś wie czy Polsat ma jakieś forum na którym możnaby wypowiedzieć się na ten temat? Razem może cos wskóramy i wywalczymy kolejne odcinki Chirurgów, bo nie wiem jak Wy, ale mi sie nie chce czekać do nastęopnych wakacji na ciag dalszy chirurgów.

ocenił(a) serial na 8
justynka_nt

Ile razy można!!!! Juz czytac sie tego nie daje!!! Jak polsat ma puscic odcinki serialu ktorych nie posiada i to przed premiera w USA??!!

A co do tekstu że mogli poczekac az nakreca wiecej odcinkow i wtedy dopiero puscic: naprawde chcesz ogladac kazdy serial z 3 letnim opoznieniem??

Na serie 1 chirurgow sklada sie 9 odcinkow!!! bo tyle puscili w USA a to ze maja kilka wiecej nakreconych absolutnie nic nie zmienia. Na serie serialu skladaja sie te odcinki ktore zostaly wyswietlone w USA miedzy wrzesniem a czerwcem, a nie te ktore wogole zostaly nakrecone

ocenił(a) serial na 8
ikari

też żałuje że to narazie koniec. ktoś mógłby mi przypomnieć na czym sie skończył ostatni odcinek, bo mi z głowy wyleciało

ocenił(a) serial na 10
moonlady

Skończyło się na tym, że pół szpitala "nagle" zachorował na syfilis. George również:P Do szpitala przyjechała kobieta, która przedstawiła się Meredith jako Addison Sheperd i stwierdziła, że "Ty pewnie musisz być tą kobietą, która bzyka się z moim mężem". Na tym się skończyło:) Pozdrawiam:*

ocenił(a) serial na 10
Suiko

Oczywiście napisałam to w wieeeelkim skrócie:D

justynka_nt

ja pierdole....
po 1.jest 9 odcinkow tylko w 1 serii (ale to jzu chyab wiele osob pisalo)
po 2.w USA premiera byla w marcu teog roku wiec naprawde bardzo szybko u nas emitowali jego odcinki...
zanim marudzicie i przeklinacie polsat to poczytajcie sobie najpierw cos o tym waszym "ulubionym" serialu....

They_Are_Not_You

Trzeba po prostu cierpliwie poczekać na kolejne odcinki,tylko tyle nam pozostaje.A i co mamy sobie poczytać o naszym "ulubionym" serialu Paula,masz coś konkretnego na myśli???

strusiek19

chodzi mi o strony internetowe na ktorych mozna poczytac o tym serialu i tam mozna sie dowiedziec wszystkieog o serialu - i tam mozna doczytac czemu polast nie moze narazie emitowac odcinkow nowych....i ze nie przerwal od tak sobie serialu....

They_Are_Not_You

Czas tak szybko mija ze za nim sie obejrzymy Polsat wyemituje kolejne odcinki :-)