Tak się zastanawiam, ile jest odcinków GA season'u 2 ?! Gdzieś czytałem, że jest ich 16, ale ktoś wcześniej pisał, że będzie też i 18 odcinek.
Ciekawe czy będzie też season III ?!
na razie są informacje dotyczące 22 odcinkow w II serii
jest tez info dotyczace 50 odcinka specjalnego (licząc wszystkie odcinki) takiego jak ten "Straight to the Heart"
Pierwszy sezon ma 9 odcinków, sezon 2 jak narazie ma 16 odcinków ale co tydzień mamy kolejny. Ale jakby nie liczyć, napewno nie wyjdzie ich 50 do sierpnia!!! Zwłaszcza że nowe odcisnki są do maja a potem jest przerwa wakacyjna aż do października (buuuu). Możemy być pewni 3 sezonu bo przecież serial jest po desperate housewives i LOST najbardziej sprzedającą się produkcją abc.
9 + 27 to w żadną stronę nie jest 50.
jest 9 odcinków sezonu pierwszego i 27 odcinków sezonu drugiego.
co nie znaczy ze niebedzie odcinka NR 50...
poszukacjei sobie info na www.tv.om - duza baza wiedzy o serialach
ludzie chcecie zeby nie bylo wiecej GA?
ja tam nawet chce odcinek nr 150!
skoro będzie sezon 3 to będzie i odcinek 50. ale dopiero w roku 2007. dwa sezony dają 36 odcinków czyli w trzecim sezonie ktory rozpocznie sie we wrześniu 2006 będzie dopiero odcinek 50. a konkretnie 14. odcinek 3 serii czyli coś koło lutego 2007.
Możesz podać źródło tych informacji?? W sensie skąd wiesz że 2 seria będzie się składała z aż 27 odcinków. Pisze aż bo standardem jest raczej 24 maks 25.
Z góry dziękuje
owszem, standardem jest 23 lub 24 ale w przypadku GA jest tak że z produkcyjnego punktu widzenia obecny sezon składa sie z 4 ostatnich odcinków 1. sezonu (niewyemitowanych rok temu; było wyemitowanych 9 odcinków a wyprodukowano 13) oraz 23 odcinków własciwych do sezonu drugiego, czyli łącznie 27 odcinków ktorę zostaną pokazane od września 2005 do maja 2006 :)
mam nadzieje że rozjaśniłem Wam tą kwestię ;)