Ostatnio znowu wciągnął mnie ten serial i nie wem co się dzieje.
Chciałabym wiedziec dlaczego Isobel żyje, jak dobrze pamiętam to ona zmarła na raka .
Meredith dlaczego ona lezała w szpitalu ?
I co się stało z George'm? chodzi mi o to że on nie żyje ale dlaczego . ; )
Izzy nie umarła na raka (Derek wrócił do pracy po załamaniu i ją zoperował), ale odeszła od Alexa i przeniosła sie do innego szpitala. Georg chciał wstąpić do armii i wyjechać, chyba do Iraku, ale tego dokładnie już nie pamiętam. Jednak w dniu rezygnacji potrącił go autobus albo coś takiego, gdy chciał uratować jakąś kobietę przed śmiercią. Leżał kilka dni w szpitalu, jednak miał tak ciezkie obrazenia i poparzenia, ze nie mozna go bylo zidentyfikować. dopiero Meredith zorientowała się, że to George, gdy napisał jej palcem na dłoni 007-(podczas jego pierwszej operacji zmarl pacjent.). A Meredith hmm leżała w szpitalu dwa razy i nie wiem, o który chodzi. Pierwszy raz to gdy topiła się w oceanie. A drugi, i chyba o ten chodzi, to poddała się operacji nerki, aby uratować ojca.
Mam nadzieje, ze wytlumaczylam to w miare czytelnie i nic nie pomieszałam :))
Meredith poddała się operacji wycięcia małej części wątroby( czy jakoś tak), ponieważ jej ojciec jest alkoholikiem i wyniszczył sobie narząd :D cieszę się sa4m , że znowu interesujesz się tym serialem :)
K'woli ścisłości Mer leżała w szpitalu 3 razy - pierwszy raz w 4 odcinku sezonu trzeciego, zapalenie wyrostka.
to jakos kiepsko ogladasz ten serial skoro nie wiem co sie stalo z glownymi bohaterami...wiekszego skupienia zycze :)...
dopiero zaczęłam oglądać ten serial po jakejś rocznej przerwie. Myślę, że po takiej przerwie mam prawo nie wiedziec co sie działo z głównymi bohaterami. .