Chirurdzy

Grey's Anatomy
2005 -
7,9 123 tys. ocen
7,9 10 1 123288
6,6 7 krytyków
Chirurdzy
powrót do forum serialu Chirurdzy

Moim zdaniem oczywiście Derek. A waszym?????

ocenił(a) serial na 10
olka_4

Jasne, że on, nikt inny nie jest tam tak zabójczo przystojny.

ocenił(a) serial na 10
olka_4

Tak Derek jest boski ;) I jeszcze ten stażysta Alex, który chce zajmować się tylko i wyłącznie ciężkimi przypadkami ;D

ocenił(a) serial na 10
olka_4

Ale w 5 odcinku Burke pokazuje niezłą klatę. (Ja niektóre odcinki widziałam po angielsku) Naprawdę niczego sobie.

olka_4

To jest taki "Słoneczny Patrol" tylko w szpitalu?

ocenił(a) serial na 10
subrealism

No bez przesady. Trochę się tam dzieje w relacjach damsko-męskich :) Ale zagadnienia medyczne raczej w stylu "Ostrego dyżuru".

ocenił(a) serial na 8
olka_4

Derek,Alex,George tez nie jest taki zly:-)

ocenił(a) serial na 10
Mother_Earth

George jest raczej typem takiego słodkiego misia w stylu "zaopiekuj się mną". Ale zgadzam się z Tobą nie jest zły ;)

olka_4

Oczywiście, że Izzie, zresztą dużego wyboru nie ma :/ ... (stan do odcinka 1x04)

ocenił(a) serial na 10
Witek_13

Oczywiście, że Derek! :) Pozdrawiam ciepło:*

ocenił(a) serial na 10
Suiko

A moim zdaniem George :P
Pozdrawiam *szalona*

ocenił(a) serial na 10
Bajo

ja też uważam że George. ;) to taki słodki misiu... ehhh ... chciałabym go mieć przy sobie.. mądry i ładny i milusi... :p

olka_4

Nie no ja po prostu kooooooooooooooooooooooooooooo oooooooooooooocham Prestona... Mimo że jest taki stary dla mnie to ciacho. I ma przynajmniej taki fajny męski głos. A ten wasz Derek mówi jakby jeszcze mutacji nie przeszedł. Ale w porządku rozumiem, że może się podobać=)

olka_4

Derek i Alex. Ale ja najbadziej lubię Geogre'a :D

Sylwusia

Derek, no ba :) ale Alex tez faktycznie niczego sobie :] Co do George'a to ta jego nieporadonosc jest taka slodka :P ale uroda to on nie grzeszy moim zdaniem :P

ocenił(a) serial na 10
olka_4

Christina ;) I tyle... dzisiaj mi sie śniła ^^