odcinek Yesterday - ale sie działo :)
całe dwie serie George zbierał siły na...
reszta po reklamach :P
Myślałem że scenarzyści po ostatnich odcinkach nie dotrzymają tempa i że "Yesterday" nie będzie tak dobry jak dwa poprzednie, ale się miło zaskoczyłem. Można powiedzieć że twórcy chirurgów wiedzą jak budować atmosfere w filmie. Z niecierpliwością czekam na następny odcinek, szkoda że aż cały tydzień :(.
tylko pogratulowac pomyslowosci tytulu tego topicu - w zyciu nikt sie nie domysli o kogo chodzi. Moze o G....useppe.
oj ikari ikari...
a moze wlasnie o to chodzilo?
robisz to specjalnie czy faktycznie cos z Toba nie tak? :P
Chodzi mi o to że jest to wielki spoiler i to jeszcze w tytule tematu!! Osoby które nieznoszą spoilerów nawet nie mają szansy go przeoczyć.
oj przesada
po pierwsze, jakoś nie toleruje słowa 'spolier' - my polacy wszystko musimy amerykanizowac
po drugie - to zaden 'spoler'... widzisz, ty faktycznie nie wiele potrafisz wyczytac miedzy wierszami...
zakonczenie filmu jest tak enigmatyne ze to co zdarzy sie w nastepnym odcinku jest tajemnicze, i nie pisz czasem ze wiesz doskonale co bedzie, bo ja widze conajmnie dwa mozliwe pociagniecia tego watku...
zatem tak jak na wstepie to zaden spoiler... tylko podkrecenie apetytow wszystkich fanow tego filmu...
wiecie co??? to chamskie jest!! robicie to z premedytacją!! piszecie ze kolejny odcinek jest fajny i wogóle!! a ja go jeszcze nie widziałam... a chce... a nie mam abc i musze z neta sciągać!! a z moim super szybkim transferem trwa to okolo 3-4 dni:/:/ (bo niestety musze kompa wyłączać)...
naamah ja tez nie mam ABC
tez musze polegac na predkosci wlasnego netu...
jesli Ci zalezy poczekasz, bo warto :)
zakończenie było enigmatyczne?? widzisz conajmniej dwie mozliwosci pociagniecia tego watku?? Moze i nie potrafie czytac miedzy wierszami, ale ty zdecyowanie nadinterpretujesz to co widzisz. Zakonczenie bylo oczywiste i jednoznaczne.
właśnie obejrzałam:D:D:D i wiecie co?? ja widzie conajmniej cztery możliwości pociągniecia tego wątq... ale moze moja wyobraźnia jest troche zbyt wybujała :)
naamah i super
bo zakonczenie jest strasznie niejednoznaczne, przedstawione obrazy nie musza byc rzeczywistoscia...
ale ikari to widac ludzik bez dodatkowego zmyslu...
maroko o ile się zakładasz że Meredith i G... to zrobią?? Że nie jest to niczyja wyobraźnia że nikt im nie przerwie i że żadne z nich sie nie rozmyśli.
Zobaczymy w poniedziałek komu brak dodatkowego zmysłu
Wystarczy zobaczyć zwiastun następnego odcinka i się okarze kto ma racje ja wiem ale nie powiem :D
A możesz podać adres do zwiastunu?? Bo na stronie abc nic nie ma. Czy to nie tam jako pierwsi powinni mieć zapowiedź??
Dzięki serdeczne!!
Nie trzeba czekać do poniedziałku. Żadnych zaskoczeń, tak jak przypuszczałem.
Temat zamknięty.