PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=165277}

Chirurdzy

Grey's Anatomy
2005 -
7,9 123 tys. ocen
7,9 10 1 122912
6,6 8 krytyków
Chirurdzy
powrót do forum serialu Chirurdzy

Chirurdzy są fajni tak w ogóle, do 5 sezonu genialni, potem ogląda się bo trudno odmówić sobie kolejnego odcinka.

ocenił(a) serial na 8
Saray

Boże, co to za zbiorowe wariactwo od tych kilku godzin... Nie ma chyba już forum filmu czy serialu, gdzie nie pojawiłby się głos krytyki pod adresem nowego wyglądu... Mnie się tam zmiana podoba, jest bardziej przejrzyście jak dla mojego oka.

ocenił(a) serial na 8
kangaroo94

Trzeba się chwile przyzwyczaić, ale ogólnie nie jest źle. Tylko ludzie wy..***walcie wreszcie Katherine Heigl vel Izzie Stevens, która od 3 sezonów nie gra w GA i się w nich pewnie nie pojawi (uff), podobnie z Dżordżem i dajcie wyżej ''nową'' obsadę i postaci, które mają już pewne i stałe role w serialu takie jak Owen czy Arizona!!! A co do tej ostatniej luuuuuuuudzie zmieńcie główne zdjęcie Jessiki Capshaw, bo to jest krzywdzące.

ocenił(a) serial na 8
Sabbath_PL

Dołączam się do apelu Sabbath odnośnie przesunięcia w górę aktualnej obsady. Aczkolwiek bez wielkich nadziei, skoro już przy tylu filmach i serialach spotkałam się z tym, że głównych bohaterów trzeba było szukać po kliknięciu w pełną obsadę, a na głównej były jakieś śmieszne, drugoplanowe czy epizodyczne... Dziwną logiką kierują się osoby współtworzące te strony.