PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=165277}

Chirurdzy

Grey's Anatomy
2005 -
7,9 123 tys. ocen
7,9 10 1 122717
7,0 5 krytyków
Chirurdzy
powrót do forum serialu Chirurdzy

Noga Arizony

ocenił(a) serial na 8

Ja wiem, że minęło już trochę czasu, odkąd Arizona straciła nogę (który to był sezon, ósmy?) i można przyzwyczaić się do protezy i świetnie z nią funkcjonować - ale to, co pokazali w ostatnim odcinku (s12e22), to było już zbyt dużo... Przywykłam już, że przez ostatnich kilka sezonów Arizona biegała sobie z tą protezą jak sarenka, ale w tym odcinku przez cały czas miała na sobie krótką spódnicę, odsłaniającą w niejednym ujęciu jej dwie, wyglądające na idealnie zdrowe, nóżki! Wiem, że dzisiejsza technika (zwłaszcza w USA) produkuje protezy wyglądające niemal jak normalne nogi, ale bez przesady...
Skoro Shonda Rhimes zdecydowała się już na amputację nogi Arizonie (w dodatku w połowie uda), to niechże się tego trzyma, a nie udaje, że już wszystko jest ok i noga cudownie jej odrosła.

kangaroo94

Też zauważyłam Arizonę i jej nogi (a właściwie brak protezy), pomijając to, jeszcze niedawno nastolatka (był to sezon 12 na pewno, nie pamiętam który odcinek) była w ciąży i miała bardzo nad opiekuńczą matkę. U April już ciążę było widać, w odcinku 22, młoda jest prawie w szóstym miesiącu, zdaje mi się że April już powinna być przy końcówce tak?

kangaroo94

miałam takie same odczucia i tez mnie to zastanawiało ze skika jak młoda sarenka w obcasach i krtokiej kiecce :?

kangaroo94

tez mnie to zastanawialo, wlaszcza ze caly odcinek skika jak mloda sarenka w szpilkach i krotkiej kiecce, kiedys to chociaz sie starali ten watek ciagnac