Shonda Rhimes zapowiedziała w oficjalnym wywiadzie, że możemy się spodziewać kolejnej ciąży w GA. Kto tym razem czekam na propozycje a potem zobaczymy kto miał dobrego nosa.
Jasne ale te linki się szybko zmieniają bo po każdej aktualizacji
http://www.greys-fans.com/gallery/displayimage.php?album=lastup&cat=42&pos=2 [www.greys-fans.com/gall ...]
Jakby już nie wchodził to ze strony
http://www.greys-fans.com/gallery/thumbnails.php?album=265 [www.greys-fans.com/gall ...]
przejdź do artykułu gdzie fotki są w prawym górnym rogu
2 akapit 7 i 8 linijka tekstu
Na tej stronce jest dużo skanów materiałów na temat GA z gazet
PS A twój spoiler przynajmiej na razie się myli :P Może to się jeszcze odkręci ale... No cóż pozyjemy zobaczymy
jestescie pewni ze chodzi o jedna z glownych bohaterek GA? bo w nastepnym odcinku ("Something to Talk About") jest FACET w ciąży...
No wiesz tam jest też mowa o tym, że Izzie będzie z kimś ale nie będzie to raczej Alex :( A sama Shonda mówi o tym, że nie umie utrzymać zbyt wielu sekretów. Więc ja odbieram to jako zapowiedź może 3 serii?? Tak czy inaczej trzeba będzie ogladać :D
Pewnie, że ogladac bedzie trzeba:) slyszalam, ze podobno sezon II bedzie ostatnim:( ale to nic pewnego.
Z tak kasowych seriali się tak łatwo nie rezygnuje. Poza tym mowa tam jeszcze o dużych zmianach George'a. A na razie nic na to nie wskazuje :) No i skoro, tak mi sie przynajmiej wydaje, 2 serie mają już nagraną. To dlaczego dalej kręcą... Między innymi scenę prysznicową :P Na którą też się przez jakiś czas nie zapowiada. Temu serialowi wróżę jeszcze przynajmniej (!) jedną serię. Jak nie więcej :P
Jednak nie Izzie. Okazało się, ze to życie napisało scenariusz...
Capo :)
I jeszcze Addison zostanie na stałe...
To będzie piękny sezon :P
faktycznie to bedzie nie zły sezon:D ciekawe jak to bedzie z dzieckiem Bailey... Juz sie nie moge doczekać! a niedzielny (6.11.05) odcinek był super, tez o dosc "nietypowej" ciąży.
Więc to było tak, że po tzw. przerwie letniej Chandra Wilson wróciła na plan w jak się okazało 6 miesiącu ciąży :D No i zmany w scenariuszy były nieuniknione. Dziecko urodziło się z tego co mi wiadomo 30.10 i Chandra ma wrócić do gry. Ja z oglądaniem jestem w chwili obecnej na etapie 5 odcinka nowej serii. 6 juz się prawie sciągnął więc bede nadganiać. No i spoilery też ściągam na bieżąco. Nawet na polską edycję już tak nie czekam :D Bo lektor mi znowu popsuje dobre wrażenie. Ale się obejrzy :) Pozdrówki jakbyś znalazła jeszcze jakieś ciekawe ploteczki to się nimi dziel :) A ja się nie mogę doczekać randki C&B
no ja jestem na 6 odcinku, tzn. obejrzalam go juz...
a w 7 bedzie powiedziane o tym, ze jest w ciazy...
kurde, glupi Derek... wybral ta pinde ;p
Podpadne pewnie połowie forum ale w sumie nie mam mu tego za złe bo postać Addison jest szalenie ciekawa. A od 6 odcinka dzieli mnie jeszcze całe 50MB Buuu... ;(
Ale bedzie dobrze eMule mnie nie zawiedzie :D
7 w trakcie ściągania też ale na razie szkoda gadać...
A ciąża w 7 będzie jakby nie patrzeć specyficzna :D
Widziałam już ze strony http://www.greys-fans.com ściny czyli około 10 minut filmu więc się domyślam o czym mówisz. Mi osobiście podobał się tekst (taki full optymistyczny):
-Co się stało?? (smutna minka)
-Tequilla. (uśmieszek)
A smutna była operacja fakt.
I Derek w windzie :(
Naprawde ujmowało.
A teksty są w tej serii nieziemski mój angielski jest średni ale wiekszośc rozumiem więc tłumaczenia lektorów mnie dobijają
np. Jak oni przetłumaczą cudowną "banana bag" :)
założyłam sobie w końcu temacik na blogu to może ewentualną dalszą dyskusję przeniesiemy tam bo nas pewnie zaraz znienawidzą za zdradzanie "smaczków". Zapraszam do mnie , bo mi było jakoś głupio zaczynać ten temat u Ciebie koło Gołasia [+]