Czy ktos wie jaki tytul ma piosenka ktora slychac pod koniec 8 odcinka? Bardzo mi sie podoba, ale nie mam pojecia ani kto spiewa ani jaki jest tutul!z gory dziekuje za odpowiedz!Pozdrawiam:)
Ale masz na myśli którą scenę? Tą, podcza której Derek opowiada o sobie czy inną? Bo myślę, że mogę ci pomóc, ale muszę wiedziec dokładnie o jaką scenę chodzi aby ci powiedziec jaka to piosenka.
Tak mam na mysli ta wlasnie piosenke, w tym momencie. A masz ja moze na komputerze? bo ja probowalam wszystkie sciagnac z tego odcinka, zeby wlasnie trafic na ta, ale do tej pory sciagnela mi sie tylko jedna i to nie jest ta.
Ta piosenka to "Fix you up" wykonywane przez tegan and Sara:) Pozdrawiam cieplutko;*
O to swietnie, moj mail to ewa_9@o2.pl
A masz moze jeszcze piosenke 78 Saab "No illusions"? Oczywiscie jesli to nie problem i nie za duzo! Dzieki :*
Uuuu tego akurat nie mam... mam prawie wszystkie (te co były w eMule) ale tą miałam ściągnąć ale nie doczekałam się:D
Już przesłałam... Miłego słuchania. Jak chcesz jeszcze coś oprócz 78 Saab to dawaj do mnie:D Pozdro:)
Dzieki za piosenke:* Odpisalam ci na maila, moze nie doszedl... Piosenki wlasnie slucham:) Nie, inne mam, wlasnie nie moge sciagnac jeszcze tej "No illusions" 78 Saab. Jak ktos inny ma to bedzie bardzo milo:)
Pozdrawiam:)