PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=165277}

Chirurdzy

Grey's Anatomy
2005 -
7,9 123 tys. ocen
7,9 10 1 122717
7,0 5 krytyków
Chirurdzy
powrót do forum serialu Chirurdzy

Nowy odcinek powiniem być jakieś 3 tyg temu..;/
I niech ta Kwiecień chyba nie byłaby taka głupia, zebyt zadzwonić pięknego, dobrego M dla jakiegoś brzydkiego czarnego..

ocenił(a) serial na 8
luza

no nie przesadzaj nie jest taki zły!!! Jackson jest przecież przystojny!!! i choć podobała mi się para Jackson&April to jednak teraz było by dziwnie gdyby go wybrała!

ocenił(a) serial na 10
luza

10 sezon Chirurgów został podzielony na dwie części po to aby uniknąć np 2tyg przerw między odcinkami jak to miało miejsce w poprzednim sezonie. Wiosenna premiera sezonu będzie miała miejsce 27 lutego ;)

piękny, dobry M jest też ciapą bez charakteru według mnie i nie umywa się do Jacksona który wcale czarny nie jest ;)

użytkownik usunięty
nadare

Kolor skóry to akurat ostatnia kwestia o jakiej chcę tutaj myśleć ale zgadzam się z Tobą. Jacson ma charakter i oprócz tego, że kocha Aipril (myślę, że z wzajemnością) jest też jej najlepszym przyjacielem. Zawsze akceptował ją taką jaka jest a nie jaką chciałby ją widzieć. Nie można niestety powiedzieć tego o M choć to dobry facet.

nadare

jest jakiś strasznie opalony i ma wiecznie skrzywionątwarz. poza ym jest strasznie śliski i wkurzający. a Matthew grał świetnie w Ringer z gellar, i też go sdzybko wycieli.

ocenił(a) serial na 10
luza

nie jest opalony, po prostu jego mama jest Szwedką a ojciec Afroamerykaninem ;) nie jest typowym murzynem tylko taką mleczną czekoladą :D jak dla mnie to twarz Matthew jest kompletnie bez wyrazu, jak po liftingu, zwłaszcza usta :P

ocenił(a) serial na 10
nadare

Jesse Williams to mój ideał ♡ Matthew (nie znam nazwiska tego aktora xd) jest przystojny , ale dla mnie zbyt chlopczylowaty ;) Jesse Williams jest bardzo męski i wysportowany z wyglądu i co najważniejsze ma brodę *-* Ale niema co dyskutować , bo "O gustach się nie dyskutuje) ;) Co do serialu J&A jest dla mnie najfajniejsza para ;) Matthew jest za grzeczny i wydaje mi się , że miłość Kepnery do niego , nie jest taką miłością samą z siebie "Bo jak się nie ma cos się lubi , to się lubi co się ma " . Czyli Jackson ja odrzucił na początku 10 sezonu , a Matthew wciąż ją kochał , to zakochała się w nim na sile. ;)Oby byla z Jacksonem ;) Pozdrawiam wszystkich fanów ;)

ocenił(a) serial na 10
Mikula335

Źle się wyrazilam ,zakochała się Matthew , ale miłość do Jacksona moim zdaniem jest silniejsza xd