PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=165277}

Chirurdzy

Grey's Anatomy
2005 -
7,9 123 tys. ocen
7,9 10 1 122717
7,0 5 krytyków
Chirurdzy
powrót do forum serialu Chirurdzy

1/3 sezonu za nami, Shonda postanowiła pokazać coś innego; w tym odcinku mamy tylko 4 bohaterów: Meredith, Hunta, Webbera i Edwards. Cały odcinek operują jednego pacjenta, mogłoby się wydawać - będzie nudno, ale nie. Przypomina mi się od razu odcinek z musicalem i to właśnie odróżnia ten serial od innych - Shonda nie pozwala się nudzić. I nawet jest coś dla fanów MerDer - możemy zobaczyć na chwilę Dereka na końcu odcinka ze swoim firmowym uśmiechem :). Jak wam się podobało?

ocenił(a) serial na 8
Visenna_ulotki_filmowe

Niestety, ale taki motyw w ogóle nie przypadł mi do gustu. Dla mnie ten odcinek jest trochę wymuszony i jak gdzieś przeczytałam taki zapychacz "żeby na koniec sezonu ilość odcinków się zgadzała". No, ale wszystko kwestia gustu i tyle.

ocenił(a) serial na 8
Visenna_ulotki_filmowe

Mam trochę mieszane uczucia co do tego odcinka ... sama nie wie co o nim sądzić ...kurcze to wracanie do tych wspomnień z Elis już mi się trochę znudziło.
A co do MerDer to bardzo mi tego brakuje. :(
Postać Amelii jest taka przewidywalna, że jej wątki już omijam.

ocenił(a) serial na 7
Visenna_ulotki_filmowe

nuda jak flaki z olejem, odcinek do zapomnienia, nic nie wnosi

ocenił(a) serial na 9
Visenna_ulotki_filmowe

beznadziejny odcinek. okropnie nudny i nic nie wniósł do ogólnej fabuły

Visenna_ulotki_filmowe

myślałem, że umrę z nudów

ocenił(a) serial na 10
Visenna_ulotki_filmowe

Praktycznie cały odcinek przewinęłam. Beznadzieja. Kiedyś był jeszcze taki jeden denny epizod, jak Meredith się topiła. Jestem wkurzona na Rhondę, zapychacz i nic więcej.

Visenna_ulotki_filmowe

Mi się podobał i mnie zrelaksował :) Co prawda nie działo się wiele, ale muszę się przyznać, że dwa razy uroniłam łezkę. Chociaż na tym serialu często ryczałam lecz widok wspomnienia Dereka, czy jego widok... wywołuje u mnie rozpacz.

Visenna_ulotki_filmowe

Następny odcinek będzie ostatnim przed zimową przerwą, dlatego był taką "zapchaj-dziurą"; w następnym na pewno będzie jakaś wielka tragedia, która zakończy się cliffhangerem, więc będzie się działo.