PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=165277}

Chirurdzy

Grey's Anatomy
2005 -
7,9 123 tys. ocen
7,9 10 1 122713
7,0 5 krytyków
Chirurdzy
powrót do forum serialu Chirurdzy

Starczy!!! Baily ze swoim mężem strażakiem który kładzie sie na niej JAK NA WIELKIEJ GIGANTYCZNEJ PIŁCE I CAŁUJE toć to parodia ,i jeszcze te sztuczne pocałunki,widać facet miał opory nie dziwie się ona jest STRASZNA!!!MOGŁA BY SCHUDNĄĆ TORBA!!! Hunt i Amelia rzygam już tym wątkiem mam ich totalnie w dupie! Ta czarna siostra Meridith biedna sierota matko kochana przecież ta laska jest upośledzona.Sama Meridith wydaje się być parodią postaci z pierwszych sezonów WTF? TAKA PINDZIA!!! W OGÓLE teraz ten serial to taka kupa że wyglada jak parodia chirurgów i jeszcze ta laska biegająca za psem cały odcinek po szpitalu a on na końcu sam do niej przyszedł ...KURDE SERIO???ŻENADA!!!NIE MAJĄ POMYSŁU NUDA ,GŁUPOTA ŻENADA!!!

ocenił(a) serial na 7
lupus198116

Używanie więcej niż jednego wykrzyknika sugeruje problemy psychiczne.
Tak jak i ocenianie tego serialu na 10 ("Arcydzieło").
A po 15 sezonach możnaby się nauczyć poprawnej pisowni imion bohaterów.

ocenił(a) serial na 10
vampire_grin

Zwracanie uwagi komuś na wykrzykniki świadczy o bólu dupy tej osoby !!!Czyżby hemoroidy!!!Przykro mi !!!Do lekarza z tym a nie na forum,pomyliłaś adresy!!!

ocenił(a) serial na 7
lupus198116

zgadzam się z Tobą. Kończcie tych Chirurgów, bo z przyzwyczajenia oglądam a mogłabym robić co innego ;)
Wątek Amelii i Owena jest beznadziejny, ciągnięty na siłę żeby skomplikować z wątkiem ciąży. Owen nie był szczęśliwy z Amelią a teraz nagle jest.

Camilllla

Nigdy nie byłam fanką Owena, ale w tym sezonie to porażka. Koleś w ciągu 24h zaliczył 2 kobiety, miejmy nadzieję, że się chociaż umył w międzyczasie :) To było 3 miesiące temu i on taki zakochany w Teddy już się odkochał? Równie dobrze mogli podstawić jego blond narzeczoną z czasów misji wojskowych i też by z nią był. Rzeczywiśćie to taki typ, co może być z każdą, byle nie samemu. Ten wątek to głupota, jeszcze Amelia niech zajdzie w ciąże.