PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=165277}

Chirurdzy

Grey's Anatomy
2005 -
7,9 123 tys. ocen
7,9 10 1 122760
7,0 5 krytyków
Chirurdzy
powrót do forum serialu Chirurdzy

Sloan&Lexie :)

ocenił(a) serial na 10

Zapraszam do dyskusji . :)

lubię Lexie i Sloana
a osobiście uwielbiam ich razem :D
a wy ich lubicie ? . co o nich sądzicie ? . :)

ocenił(a) serial na 10
Pati353

nie jesteście za rozmowni :D

Pati353

ja tez,ale osobno.

ocenił(a) serial na 10
kama555

ja ich uwielbiam razem!
lexie i avery w ogole do siebie nie pasuja..
chcialabym aby lexie byla z markiem a jackson z kepner

ocenił(a) serial na 10
poziomka320

tak samo sądzę poziomka ;) .
W sumie Avery i Lexie to nie taka znowu zła para , ale ze Sloanem ... oj jest w tym coś takiego .. Po prostu uwielbiam ich razem . !
I jestem ciekawa jakby wyglądała para typu Avery i Kepner ;)

ocenił(a) serial na 9
Pati353

heheh, a ja sie zastanawiam jak by Kepner była z Alexem ;P haha to by mogło być ciekawe ;)
co do Lexie i Averego to oni są bardziej dl amnei jak przyjaciele, a nei jak "zakochana" para, dl amnei Lexie i Sloan to best coulpe i tyle! :) są dla siebei stworzeni i moim zdaniem będą jeszcze razem :))

ocenił(a) serial na 10
onlylove

mam nadzieje że będą razem . ! tylko na to czekam . ! :)
są po prostu cudowni razem ,
ale ciężko ich będzie teraz połączyć z uwagi na dziecko Sloana ..
Chciałabym żeby np . Callie i ta jej dziewczyna z dzieckiem zginęły , albo nawet bez dziecka to Sloan by został z nim sam i pogodził się z Lexie i razem wychowywali bobasa . echh .. odpłynęłam w wyobraźnię .. tak czy inaczej trzymam za nich kciuki . ;)

Pati353

Lexie tylko i wyłącznie pasuje do Sloana, tworzą taka słodką parkę, a Marka zazdrość jest taka urocza :D Boże, tak bym chciała żeby Izzie wróciła...

użytkownik usunięty
onlylove

Co do Alexa i Kepner, też sądzę, że mogło by być ciekawie. :P
Mark z Lexie, a Avery nie wiem. Śmiesznie sepleni. ;p

ocenił(a) serial na 10
Pati353

Oni faktycznie do siebie pasuja :) powinni byc razem zobaczymy jak to sie dalej potoczy :) ale tworzyli swietna pare

ocenił(a) serial na 10
nikusssia100

zgadzam się , mam nadzieje , że troche rozwiną ten wątek . :)

ocenił(a) serial na 8
Pati353

Moim zdaniem to jedna z najbardziej interesujących par serialu, świetnie się dopełniają i jest między nimi super chemia. I myślę, że będą w końcu razem na dobre, tylko muszą przejść do siebie długą drogę tak jak Derek i Meredith. Prorokuję nawet, że ich zejście się (a nawet ślub lub zaręczyny) może się zdarzyć jeszcze w tym sezonie, były już nawet sygnały co do tego (ostrzeżenie matki Jacksona, żeby uważał na Sloana), no i ma być niedługo wątek, że Lexie będzie zazdrosna o nową dziewczynę Marka. A co do dziecka Marka i Callie to wygląda mi na to, że Lexie już się z tym pogodziła.

ocenił(a) serial na 10
kangaroo94

oo . ma być niedługo wątek, że Lexie będzie zazdrosna o nową dziewczynę Marka ?? . możesz mi coś więcej o tym powiedzieć bo to wydaje się ciekawe . :D:)

ocenił(a) serial na 8
Pati353

Angielska Wikipedia podaje lakonicznie: "Lexie staje się zazdrosna o Marka, który umawia się z nową kobietą". Tyle napisano i tyle wiem, nie szukałam więcej. To będzie w odc. 7 (emisja w Stanach 27.10).

ocenił(a) serial na 10
kangaroo94

już nie mogę się doczekać . :)

ocenił(a) serial na 8
Pati353

Jesli dobrze przeczytalam to Holley Fain (grala Maureen van der Bilt w Plotkarze) bedzie grala nowa lekarke (chyba pediatre).Pewnie z nia sie Sloan umowi albo z nowa okulistka.
Ja jednak czekam na S&L:)

ocenił(a) serial na 10
Mother_Earth

ja też ciągle czekam na S&L , mam nadzieje że się doczekam , ech . . ;(
i mam nadzieję że to tylko przelotny romans Sloana , bo ja nie to się normalnie załamie .. ;)

ocenił(a) serial na 8
Pati353

NIE NIE NIE! Sloan ma być z Callie! Idealna para. Zrobienie z niej lesbijki to debilizm:/

ocenił(a) serial na 10
ismena1990

z Callie ? Bleee . ! to moja najgorsza postać . ! nienawidzę jej , ale to moje zdanie .
Sloan&Lexie <3

ocenił(a) serial na 10
Pati353

UWAGA SPOILER . !

7 odcinek był niesamowity . ! ale Lexie była zazdrosna o Sloana , a jak tej babie piłką przywaliła .. fajny odcinek i oby takich więcej . :)
Jestem ciekawa jak to się dalej potoczy ? . jak coś wiecie to dawajcie znać . ! :D:) <3

ocenił(a) serial na 9
Pati353

hehe, no to było świetne! widać, że ją aż nosiło jak Mark i ta 'nowa' (nie wiem jak się nazywa:P) się mizdrzyli ;P
szkoda mi troche Averiego, bo widzi, że Lexie jednak nei jest taka niewzruszona względem Sloana....
no ale! Lexie i Sloan muszą być razem! są wprost stworznei dla siebie! :D:D:D
i myślę, że w końcu jednak razem będą ;)

pewnei teraz będziemy oglądac zazdrosną Lexie, która sie rozstanei w końcu z Averym - który to może bedzie z Kepner? która sie rozkręca ostatnio :P to tak nawiasem mówiac ;P

btw. Mark jest taki sexowny :P

ocenił(a) serial na 10
onlylove

http://www.youtube.com/watch?v=OIpXfbL4TTY to jest promo 8 odcinka . !
jest świetne . ! widać , że będzie się działo , ta scena na samym początku z windą mnie rozbroiła . :D
haha , oni muszą być razem nie ma innego wyjścia . Też mi troche szkoda Averego no ale on może teraz będzie z Kepner ciekawe jakby razem wyglądali . i tak nawiasem mówiąc to masz racje Sloan jest taaki sexowny . uhh . ! :D
Mam nadzieję że w końcu będą razem i nie moge się doczekać 8 odcinka . ! <3

ocenił(a) serial na 10
Pati353

może to się spodoba fanom Mark&Lexie . <33
aż mi serducho stanęło . :D

ocenił(a) serial na 8
Pati353

mnie tez sie wydaje, ze lexie wroci do sloana, razem sa swietni.
avery z kepner? nie, tylko nie to, razem beda nudni jak flaki z olejem :/ ja bym chciala, zeby kepner byla z alexem :)

ocenił(a) serial na 9
ewcia0133

ale fajnie! :P ja też nie mogę sie doczekać ^^
a co do alexa - to on i kepner haha, to by dopiero było! ;D nie na darmo mówią, ze kto sie czubi ten się lubi :P:P:P
no ale poczekamy zobaczymy co scenarzyści wymyślą! ;P

ocenił(a) serial na 10
onlylove

haha . :D
też jestem ciekawa co wymyślą :PP
mam do was pytanie mi się tylko wydaje czy Alex ostatnio zrobił się taki jakiś nudny , tzn . podobało mi się to jak chciał porozmawiać z sędzią o prawo opieki Zoli . bo widać było że jest chociaż trochę ludzki . :P:P . ale nie jest już taki jak przedtem , osobiście najbardziej lubiłam go kiedy był z Izzie , a tak swoją drogą ciekawe dlaczego wyjechała nie dając znaku życia i wgl. a ja tak ja lubiłam .. no ale nie ważne odbiegłam od tematu .
mam nadzieję , że będzie jak najwięcej wątku Mark&Lexie . chociaż sądząc po zwiastunie , będzie się działo . ! :D :*

ocenił(a) serial na 10
Pati353

Zgadzam się Alex stał sie trochę nudny, będąc z Izzie cały czas mnie zaskakiwał
Cały czas mam nadzieje ,że Izzie wróci ( złudną )

A co do małej Grey i Sloana wyglądają razem cudnie. Mam nadzieje ,że bd razem i wszystki idzie w dobrym kierunku by tak się stało ;)

ocenił(a) serial na 10
Irys26

nadzieja umiera ostatnia , ja też ciągle chce aby Izzie wróciła , niestety odeszła z serialu na dobre . echh . . szkoda .
Mogli inaczej usunąć ją z serialu a nie w takich okolicznościach ..
Mam nadzieję że Grey i Sloan się zejdą .. trochę to będzie teraz dziwnie wyglądało ze względu na dziecko Mark . Ale mimo wszystko mi to nie przeszkadza . ! :D
Mark&Lexie <3

ocenił(a) serial na 10
Pati353

fajnie cofnąć się do tego co było ..
ja zawsze jak czekam na chirurgów to oglądam takie filmiki . ;

http://www.youtube.com/watch?v=hlSRTjQd-AI&feature=related
http://www.youtube.com/watch?v=TIc5Bu_Oic4&feature=related
http://www.youtube.com/watch?v=9A61lOdm8Z8&feature=fvwrel

Ma nadzieję że wam też to pomoże w tych strasznych chwilach oczekiwania . :p . :**
mówcie który filmik najlepszy . :D

ocenił(a) serial na 8
Pati353

mnie najbardziej podobala sie z nimi akcja jak kochali sie w szpitalu i lexie zlamala markowi penisa :D

ocenił(a) serial na 10
ewcia0133

haha , to było dobree ..
ale nie złamała tylko "uszkodziła" . haha ;D

ocenił(a) serial na 10
Pati353

dzisiaj już odcinek wychodzi w USA , jutro pewnie będzie w sieci .
a pojutrze albo po po jutrze będzie z napisami . !
już niedługo . !
Sloan&Lexie . <3

ocenił(a) serial na 10
Pati353

Uwielbiam tą parę, ale ich wątek zaczyna mnie irytować. Jakby scenarzyści nie mogli się zdecydować, czy w końcu ich połączyć, czy rozdzielić.

Pati353

Po tym ostatnim odcinku strasznie mi się żal zrobiło Lexie.
Teraz sądzę, że Mark powinien z nią być, a Jackson.. może być ze wszystkimi dziewczynami byle nie z April!!!!!!

ocenił(a) serial na 9
despise95

mi też jej szkoda, jest wewnętrzenie rozdarta :/
ale przeznaczony jest jej Mark :) i peweni będą razem
btw. wątek z tą pisarką i tą historią miłosną , był super! :)
takei super nawiazanei do trójkąta Avery - Sloan - Lexie

ocenił(a) serial na 10
onlylove

Dokładnie! Aż grzechem byłoby nie skojarzenie tych postaci... Jednak szkoda mi trochę Jacksona, jednak wybierając Lexie vs. ch.plastyczna, moim zdaniem wybrał doskonale i cieszę się, że Lexie też to zrozumiała, nie przeszkadzając mu w "odejściu" od niej. (swoją drogą, że ją samą jak wszyscy wiemy ciągnie tylko i wyłącznie do Sloana, a ta relacja z Averym była chyba tylko dla zabicia czasu i pustki)

ocenił(a) serial na 10
olgaknapinska

no dokładnie .
trochę mi się smutno zrobiło jak widziałam minę Lexie przy rozstaniu z Averym , ale jakby jej naprawdę zależało to by go zatrzymała labo coś chociaż powiedziała . Ale widać , że on się nie wahał .. ten wątek z książką był super . przynajmniej jakaś ciekawa historia , gratuluję pomysłu . ;)

ocenił(a) serial na 10
ocenił(a) serial na 10
Pati353

oj , coś się lenicie .
wątek nam spadł z pierwszych . :D

ocenił(a) serial na 9
Pati353

Co tu dużo gadać... oczywistym jest, że będą razem, są takie pary w serialach, które muszą być razem ostatecznie - w Greysach oczywiścią parą tą byli Derek i Mer, ale tyle już sezonów minęło, ileż można się nimi podniecać. Oczywiście Sloan i Lexie będą razem, Avery był jedynie przeszkodą do pokonania. Gorąco im kibicuję :)