Chirurdzy

Grey's Anatomy
2005 -
7,9 123 tys. ocen
7,9 10 1 123307
6,6 7 krytyków
Chirurdzy
powrót do forum serialu Chirurdzy

Wasz ulubiona para.

ocenił(a) serial na 8

Jaka jest wasza ulubiona para z tego serialu? Ogólnie. Może być para, która się rozstała lub która zginęła, albo jakaś para z której jedna osoba już nie gra, .np Alex i Izzie.

Według mnie najlepsza para to był Mark i Lexie. Jak ja ich wielbię! <3 normalnie kałuża łez była jak umarli.

ocenił(a) serial na 8
Lost815

ja uwielbiam Izzie i Alexa <333 (nie cierpię Jo -,-) ... druga para to Mark z małą Grey o jeszcze Preston z Christiną...

ocenił(a) serial na 8
Arthur_Pendragon7

a ja właśnie oprócz Marka z Lexie lubię Jo z Alexem :P Izzie fajna była, nie powiem, ale Jo jakoś tam mi się bardziej spodobała :)

ocenił(a) serial na 8
Arthur_Pendragon7

I jeszcze Arizone z Callie

ocenił(a) serial na 10
Lost815

Yang i Hunt

użytkownik usunięty
Lost815

Mark&Lexie to moja ulubiona para z serialu, byli po prostu idealni razem <3 a z obecnych Alex&Jo :)

Lost815

Mer & Der, Alex i Izzie. Owen i Cristina byli fajni na początku, teraz coś nie widać tej iskry :/

Lost815

Callie i Arizona dla mnie wymiatają <3

ocenił(a) serial na 10
Lost815

Powiem tak - fajnie się zapowiadało z Izzy i Georgem...na początku bardzo im kibicowałam, potem niestety się posypało
Jednak Mark i Lexie są najbliżsi memu sercu :D wielka szkoda że zostali wyeliminowani....

ocenił(a) serial na 8
LadyAnila

Myślałam, że Izzy z Georgem się ułoży, ale jakoś w końcu nie wyszło. Po przemyśleniu według mnie ona najbardziej pasowała do Dannego :3 A to w ogóle, Mark i Lexie nie chcieli już grac w Chirurgach, czy ich wywalili ze scenariusza?

Lost815

wygasły im kontrakty i mogli zdecydować czy chcą odejść z serialu czy pozostać w nim. oboje stwierdzili, że wolą skupić się na rodzinie.

Lost815

Meredith i Derek zdecydowanie. A z tych, których już nie ma, Lexie i Mark.

Lost815

Meredith i Derek, Cristina i Owen , April i Jackson, Izzie i Alex (nie trawię Jo, jedna z najbardziej wkurzających postaci z tych nowszych).

;)

ocenił(a) serial na 10
Lost815

Calzona! <3
Później Mark&Lexi i Alex&Izzie :D

Lost815

A ja lubię nietypowe pary... Nikt nie wspomniał mojej ulubionej pary Hunt i Teddy, w sumie to taka para nie para ale odcinek z ich wspomnieniami z Iraku jest jednym z moich ulubionych. Lubiłam też Izzie i Dannego, wtedy wydawała się naprawdę szczęśliwa, później zaczęła coraz bardziej wariować. Trzecim typem jest Mark i Callie - o tak, sceny z nimi były zawsze gorące.

D_89

A co do Dereka i Mer ich lubiłam najbardziej jak Derek był z Addie :)

ocenił(a) serial na 10
Lost815

April i Jackson, mam jakąś słabość do nich :) Mer i Derek oraz taka trochę nietypowa , Callie i Mark . Ostatnio również Alex i Jo, moim zdaniem Jo lepiej pasuje do niego niż Izzy.

ocenił(a) serial na 10
Lost815

Alex i Lucy, Mark i Lexi, Callie i Mark oraz z teraźniejszych Alex i Jo, Avery i April :)

Po raz 3 oglądam wszystkie sezony od początku i zawsze płacze w tych samych momentach i już wiem, że niedługo znowu będę płakać bo zbliżam się finału 8 sezonu ... :(

ocenił(a) serial na 8
karolcia9028

Wiem, też tak mam ;/

ocenił(a) serial na 10
Lost815

1. Alex i Izzie
2. April i Avery
3. Meredith i Derek

ocenił(a) serial na 10
Lost815

hmm...

1) Lexie i Mark
2) Cristina i Burk
3) April i Jackson

użytkownik usunięty
Lost815

Jeszcze do niedawna była to Cristina i Owen, ale scenarzyści zwalili sprawę. zawsze będę ich uwielbiać, ale teraz moją ulubioną parą jest April i Jackson!

W ogóle uwielbiam April, jest cudna i leżę na ziemi ze śmiechu jak zaczyna świrować i odstawiać "April". Po śmierci Marka i jakiejś radykalnej zmianie w zachowaniu Mer, Alexa i Cristiny (nie wiem czy tylko ja to widzę, ale oni zawsze walili takimi tekstami po sobie, a teraz to smęty roku), to chyba jedyna postać która doprowadza mnie do łez.

Lost815

Izzie i Alex, Mark i Callie Torres

ocenił(a) serial na 10
Lost815

Arizona i Calliope
Izzie i Denny
Alex i Ava

najbardziej podobałaby mi się para Callie i Owen (z trójeczką dzieci <3), ale to mi się chyba przyśniło
a z takich nierealnych, które sobie tylko wyobrazić mogę, to jeszcze Arizona i Alex, aaaa *_____*

ocenił(a) serial na 10
Ath

Był taki odcinek "co by było gdyby" i tam Callie miała dzieci z Owenem. ;)

ocenił(a) serial na 10
DirtyGibon

haha, wiedziałam, że już to gdzieś widziałam! :D

ocenił(a) serial na 7
Lost815

Z tych, których już nie ma Lexie i Mark...A aktualnie April i Jackson.

ocenił(a) serial na 10
Lost815

Izzy i Denny
George i Calie
Cristina i Owen
Mark i Lexie
bez rankingu, po prostu cztery najciekawsze historie

ocenił(a) serial na 7
Lost815

Bez zastanowienia odpowiadam: zdecydowanie Derek i Meredith!

ocenił(a) serial na 8
Lost815

Alex&Izzie oraz Mark&Callie

ocenił(a) serial na 10
aleera89

Lexie&Mark bez wątpienia ! ♥
Oczywiście tradycyjnie Mer & Der.
I z obecnych to : April & Avery, Jo & Alex ♥♥♥

ocenił(a) serial na 10
Pati353

No i oczywiście ze starych jeszcze Alex i Izzie ♥