jakie jest wasze zdanie na temat ciazy addison??myslicie ze dobrze zrobila usuwajac dziecko??
Na pewno nie. Raz, że to niemoralne. Dwa, że była już w takim wieku, że musiała się liczyć z tym, że jeśli usunie, to już może nigdy nie zostać matką (i tak się stało, swoją drogą). Trzy, Marc to Marc, ale myślę, że kochałby to dziecko i mogliby stworzyć rodzinę. Cztery, nie było chyba wielkiej szansy na powrót do Dereka, widać to było w retrospekcji, jak wyrzuca ją z domu, nie wyobrażam sobie powrotu.
Z drugiej strony ta scena, gdy Addison znienacka mówi Callie, że dzisiaj jest termin porodu dziecka, które usunęła, była niesamowita. Za to uwielbiam ten serial, że ma takie niesamowite momenty, których nigdy byś się nie spodziewał.
Uważam, że popełniła błąd.
Bo Mark jaki jest, taki jest, ale myślę, że jemu na niej zależało.
A po drugie warto było spróbowac. Uważam, że oni naprawdę do siebie pasowali. Pod wieloma względami.
I wkurzało mnie, jak Addie nie mogła przezyć, że zostały jej tylko dwa jajeczka. Mówmy jaka prawda, jest ginekologiem i chyba wiedziała, że aborcja niesie z sobą pewne ryzyko ...
Ale ogólnie odcinki z wątkiem Addie-Mark są boskie. ; D
ja tez uważam, że popełniła błąd. Gdyby nie była z Markiem, a uważam, że byli by ze sobą miała by dziecko, szczególnie, że tak strasznie pragnie dziecka.
zgadzam się odc z Addie i Markiem świetne te z Dereckiem też.
w ogóle brakuje mi Addie w Grey's Anatomy. ; )
W PP tez jest świetna i wgl. ; ) ale tak ją uwielbiałam w duecie z Markiem ... Jak w piątym sezonie przybyła do SGH z Archerem ... Było tak ... Ciekawie.x D